Deze week op de streamingdiensten.
Volledig scherm
Deze week op de streamingdiensten. © HLN

Superhelden veroveren je kleine scherm: dit zie je deze week op Netflix, Disney+ en Streamz

TVZe zijn er in alle soorten en maten, maar één ding is zeker: superhelden zijn hip and happening. Dat weten ze ook bij onze streamingdiensten. Deze films en series zie je deze week op Netflix, Disney+ en Streamz. 

2 reacties

 • Georges Merksem

  4 maanden geleden
  Ik wordt er een beetje mottig van van al die "superheldenfilms" we zijn allemaal geen geeks he , beetje overaanbod vind ik .
 • Arie Verwimp

  4 maanden geleden
  Er zijn ook nog mensen die deze betaalzenders niet willen of kunnen zien..dus van veroveren is er in feite geen sprake van he..enkel als je betaald...
 1. “Ik doe geen oog dicht door dat onderzoek”: cynische Johan Derksen toont middelvinger bij terugkeer
  Play

  “Ik doe geen oog dicht door dat onderzoek”: cynische Johan Derksen toont middelvin­ger bij terugkeer

  Johan Derksen lijkt zich niet bepaald druk te maken om het onderzoek dat het Openbaar Ministerie naar hem doet. “Er is een PV opgemaakt, ze hebben mijn verhaal aangehoord en nu wordt beslist wat ermee gedaan zal worden. Nou, je begrijpt dat ik geen oog dichtdoe”, klonk het sarcastisch in ‘Vandaag Inside’. De presentator stak ook zijn middelvinger op naar alle mensen in talkshows die excuses van hem eisten. Het publiek beloonde hem met een applaus.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.