De cast van de musical '40-45'. “Het staat op mijn bucketlist om de musicals ‘40-45' en ‘Red Star Line’ naar het buitenland te brengen”, zegt Anja Van Mensel.
Volledig scherm
De cast van de musical '40-45'. “Het staat op mijn bucketlist om de musicals ‘40-45' en ‘Red Star Line’ naar het buitenland te brengen”, zegt Anja Van Mensel. © Studio 100

Studio 100 Benelux wil produceren voor Netflix

TVEntertainmentbedrijf Studio 100 Benelux wil producties maken voor het Amerikaanse streamingplatform Netflix. Dat zegt CEO Anja Van Mensel in het programma ‘Trends Talk’ op Kanaal Z.

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.