VTM
Volledig scherm
© VTM

Stresstesten en twijfels in ‘Blind Gesprongen’: “Ik heb heel de nacht wakker gelegen”

TVVanavond maakt Nora Gharib in Blind Gesprongen kennis met Fred. De 37-jarige IT’er, voetbalfanaat én -trainer uit Buggenhout werkt al 12 jaar als data-analist. De experten staan voor een moeilijke opdracht. In de IT-sector heeft Fred zich opgewerkt tot een relatief hoog loon, maar in andere sectoren zal het moeilijk zijn om hem te matchen met een job die even goed betaalt. Is hij bereid om zijn goedbetaalde job en bedrijfswagen op te geven voor een blind avontuur?

2 reacties

 • eli bosch

  4 maanden geleden
  Dit bewijst nog maar eens de totale onbekwaamheid van de VDAB gans dit programma!
 • Fanny Konings

  4 maanden geleden
  De skybar was meer iets voor haar na wat verfijning
 1. De kooivechtster met negen turbulente levens: Luk Wyns duikt in de intrigerende wereld van ‘Battlecat’
  TV
  4

  De kooivecht­ster met negen turbulente levens: Luk Wyns duikt in de intrigeren­de wereld van ‘Battlecat’

  Ze is kooivechtster op wereldniveau, single mom met zes kinderen, leerkracht, eigenaar van haar eigen gym én Only Fans model. Maak kennis met Cindy ‘Battlecat’ Dandois, de vrouw met negen levens, die haar dromen najaagt en geen blad voor de mond neemt. Programmamaker Luk Wyns ontdekte haar aan de schoolpoort. In de realityreeks ‘Battlecat’ duikt hij in haar excentrieke en turbulente wereld terwijl ze zich klaarstoomt voor de ‘main fight’ op een belangrijk MMA-toernooi.
 2. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.