De Slimste Mens
Volledig scherm
De Slimste Mens © Play4

Stress hakt erin bij nieuwkomer, terwijl jonkie fluitend verder speelt: dit was de 5de aflevering van ‘De Slimste Mens’

TVTopmodel Cesar Cassier moest na één aflevering ‘De Slimste mens’ verlaten. Exact één week later is kookboekenfenomeen Sandra Bekkari hetzelfde lot beschoren. Geen echte tegenpartij voor profbasketter Jean-Marc Mwema en nog minder voor jong geweld Gloria Monserez, een naam die u na dit ‘Slimste Mens’-seizoen zal onthouden.

1 reactie

 • Rudy Van der Eecken

  1 jaar geleden
  Werkt niet meer. Is op. Stop ermee. Hou de eer aan jezelf
 1. Hoge erfbelasting en geen geld geërfd: wat als je de ‘successierechten’ niet kan betalen?
  PREMIUM

  Hoge erfbelas­ting en geen geld geërfd: wat als je de ‘successie­rech­ten’ niet kan betalen?

  Als je - zoals in de laatste aflevering van Erfgenaam Gezocht het geval was - enkel vastgoed of een roerend goed erft, maar geen geld, dan moet je de erfbelasting uit eigen zak betalen. Maar wat als je het geld niet hebt en je kan wat je geërfd hebt niet snel genoeg verkopen om die vaak hoge ‘successierechten’ op te hoesten? Onze geldexpert Ayfer Aydogan geeft verhelderende antwoorden op negen prangende vragen. “Uitstel van betaling is niet voorzien.”
 2. GEZIEN? ‘1985': “Een degelijk startschot dat doet uitkijken naar meer”
  PREMIUM
  TV
  14

  GEZIEN? ‘1985': “Een degelijk startschot dat doet uitkijken naar meer”

  Van een voortreffelijke timing gesproken. In dezelfde week dat de Bende van Nijvel het nieuws opnieuw domineerde, met dank aan de arrestatie van ex-rijkswachter Robert Beijer in Pattaya, lanceerde de openbare omroep prestigieuze zondagavondfictie over de moorddadige criminelen. Je zou er VRT-CEO Frederik Delaplace bijna van verdenken dat hij eigenhandig voor die doorbraak in Thailand gezorgd heeft. Maar is ‘1985' de titel prestigefictie ook waard? “De blonde pruik van Barbara Sarafian laat alvast een onuitwisbare indruk na.”
 1. Speciale kapsels en mopjes van Niels Destadsbader: Siska Schoeters duikt achter de schermen van ‘The Greatest Dancer’
  Showbizz

  Speciale kapsels en mopjes van Niels Destadsba­der: Siska Schoeters duikt achter de schermen van ‘The Greatest Dancer’

  Het is nog wachten tot 4 februari om naar ‘The Greatest Dancer’ te kijken op Eén. In dat programma gaan Siska Schoeters (40), Aster Nzeyimana (29) en Niels Destadsbader (34) op zoek naar het grootste danstalent in Vlaanderen. Presentatrice Siska neemt alvast haar volgers mee achter de schermen van het programma. Zij wordt voor de opnames helemaal mooi gemaakt door haar team. Ze toont haar elegante jurk en speciaal kapsel op sociale media. Voor de camera draait, beleeft ze ook wat pret met de crew. En collega Niels kan het niet laten om nog wat mopjes te tappen.