Korte comedysprintjes voor de fans van ‘Dansaertvlamingen’.
Volledig scherm
Korte comedysprintjes voor de fans van ‘Dansaertvlamingen’. © Streamz / Netflix / Streamz

STREAMINGTIPS. Korte comedysprintjes voor de fans van ‘Dansaertvlamingen’

TVHebt u al kennis gemaakt met de latte macchiato slurpende, cultuurminnende, koersvelo rijdende millennials van ‘Dansaertvlamingen’ op Streamz? Dan hebt u misschien niet alleen de smaak van natuurwijn te pakken, maar bent u net als de Meerwaardezoeker mogelijk ook op zoek naar meer... van hetzelfde. Prestigereeksen allemaal goed en wel, maar soms kunnen korte, luchtige en knapperige sketches nu eenmaal beter die tv-jeuk temperen. Een overzicht!

 1. “Björn intimideerde jonge vrouwen. Híj moest van het eiland gezet worden”: Shani reageert op exit ‘Million Dollar Island’
  Showbits
  7

  “Björn intimideer­de jonge vrouwen. Híj moest van het eiland gezet worden”: Shani reageert op exit ‘Million Dollar Island’

  Dat gedropt worden op een onbewoond eiland, met als inzet één miljoen euro, niet altijd het mooiste in de mens naar boven brengt, werd afgelopen woensdag duidelijk in ‘Million Dollar Island’. Vier kandidaten moesten verplicht het eiland verlaten toen een ruzie over een paar gestolen eieren volledig uit de hand liep. “Intimidatie en fysiek geweld kunnen we niet toestaan”, vertelde presentator Dennis van der Geest. En zo moesten de vier onmiddellijk de boot huiswaarts op. Eén van hen is Shani Van Hoey, bekend van een andere realityshow: ‘Ex On The Beach: Dubble Dutch’. Showbits-reporter Senne ging bij haar langs om te vragen hoe de vork precies in de steel zit.
 2. MEDIAWATCHERS. ‘Blind getrouwd’ mag gedurfder volgens Ingeborg: “Ik wil de ergernissen bespreekbaar maken”
  Mediawatchers
  7

  MEDIAWAT­CHERS. ‘Blind getrouwd’ mag gedurfder volgens Ingeborg: “Ik wil de ergernis­sen bespreek­baar maken”

  Ook dit jaar keert Ingeborg terug in het VTM-programma ‘Blind getrouwd’. Als grote supporter van de liefde, praat ze erover in onze HLN-podcast ‘De Mediawatchers’. “Als we iets willen leren over liefde, moeten we bepaalde dingen kunnen benoemen”, vertelt ze. “Iedere relatie begint als een mooi sprookje, maar vanaf er een ergernis is willen we er niet over praten. Juist dan wordt een relatie interessant.” Luister hierboven naar de volledige aflevering van ‘De Mediawatchers’.