Emily Blunt en Jamie Dornan in 'Wild Mountain Thyme’ (2020).
Volledig scherm
Emily Blunt en Jamie Dornan in 'Wild Mountain Thyme’ (2020). © RV

STREAMINGTIP. ‘Wild Mountain Thyme’: Mister Grey als landbouwer

TVHij bedacht eerder al ‘Moonstruck’ - de film die Cher een Oscar opleverde - en nu is scenarist John Patrick Stanley terug met ‘Wild Mountain Thyme’. Wederom een verhaal over een complexe driehoeksverhouding, afgetopt met een zondvloed aan emoties én ‘50 Shades’-ster Jamie Dornan.

0 reacties

 1. BNNVara-directeur biedt excuses aan voor situatie rond Matthijs van Nieuwkerk: “Niet normaal dat mensen in angst werken”
  11

  BNNVara-directeur biedt excuses aan voor situatie Matthijs Van Nieuwkerk: “Niet normaal dat mensen in angst werken”

  BNNVARA-directeur Suzanne Kunzeler heeft “een diepgevoelde spijtbetuiging” gedaan in het programma Nieuwsuur namens de omroep. “Naar al die mensen, al die oud-collega’s, ook collega’s die nog steeds bij BNNVARA werken, die hier jarenlang soms de dupe van zijn geworden”, “in angst hebben gewerkt” en “dat leed hebben moeten ervaren”. Hiermee reageert Kunzeler op het vrijdag verschenen Volkskrantartikel over jarenlang grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van het programma, onder meer door presentator Matthijs van Nieuwkerk.
 2. Geen eigen programma genomineerd, maar Internationale Emmy Awards krijgen mogelijk toch Belgisch tintje
  TV

  Geen eigen programma genomi­neerd, maar Internatio­na­le Emmy Awards krijgen mogelijk toch Belgisch tintje

  Komende nacht (Belgische tijd) worden voor de vijftigste keer de Internationale Emmy Awards uitgereikt. De galashow van één van de belangrijkste tv-prijzen ter wereld vindt traditioneel plaats in New York. Dit jaar is er geen Belgisch programma genomineerd, maar de Belgisch-Britse actrice Céline Buckens (26) maakt wel kans op een beeldje voor haar rol in de Britse serie ‘Showtrial’.