STREAMINGTIP. ‘Rescue Rangers’: voor de kinderen van toen, die vandaag op zoek zijn naar iets anders

TV‘Pa- pa- pa- pak ze dan!’ Als je dat zinnetje meteen meezingt in je hoofd, ben je één van de honderdduizenden thirty somethings - of ouder van - die is opgegroeid met de ‘Rescue Rangers’. Vroeger hadden ze een vaste afspraak in het ‘Disneyfestival’ op Ketnet, vandaag zien we Knabbel en Babbel terug op Disney+. Maar wie denkt volledig mee te zijn met het concept, heeft het mis. 

0 reacties

 1. Eline en Younes uit ‘Huis Gemaakt’ kunnen dankzij crowdfunding een eigen huis kopen: “Dit hadden we nooit verwacht”
  Play
  TV
  22

  Eline en Younes uit ‘Huis Gemaakt’ kunnen dankzij crowdfun­ding een eigen huis kopen: “Dit hadden we nooit verwacht”

  Goed nieuws voor fans van Eline en Younes uit ‘Huis Gemaakt’. Dankzij de crowdfunding die voor hen werd opgezet, kan het koppel nu toch een huis kopen. “Wie gunt een crowdfunding aan een Marokkaan en een Chinees? Bijna heel Vlaanderen, blijkbaar”, klinkt het in een videoboodschap. Of Eline en Younes daadwerkelijk ‘hun’ huis uit Beringen kunnen kopen, valt nog af te wachten.
 2. Deelnemer van 'America's Got Talent' bezorgt jury bijna hartaanval met waanzinnige act
  Play
  TV
  3

  Deelnemer van 'America's Got Talent' bezorgt jury bijna hartaanval met waanzinni­ge act

  Het was ongetwijfeld één van de meest zenuwslopende momenten ooit voor juryleden Howie Mandel (66), Heidi Klum (49), Sofía Vergara (49) en Simon Cowell (62). Tijdens de vierde auditieronde van ‘America’s Got Talent’ dinsdagavond hapten ze gezamenlijk naar lucht, toen deelnemer Testa er zijn spectaculaire act kwam voorstellen. De jury was duidelijk onder de indruk, want de kandidaat werd meteen beloond met een ticket naar de volgende ronde.
 1. Maak nu al kennis met de nieuwe boeren en boerin van ‘Boer zkt vrouw’: “Door de week is hij de boer, maar in het weekend zou je dat niet zeggen”
  TV

  Maak nu al kennis met de nieuwe boeren en boerin van ‘Boer zkt vrouw’: “Door de week is hij de boer, maar in het weekend zou je dat niet zeggen”

  Dina Tersago (43) begint er vrijdag weer aan. Dan is ze weer cupido van dienst voor vier nieuwe boeren en één sympathieke boerin in ‘Boer zkt vrouw’. Die stellen zich net zoals vorig jaar incognito voor. Het innerlijke primeert boven het uiterlijke, hun looks houden ze dus nog even geheim. Maar we lichten alvast een tipje van de sluier op. Welke boeren en boerin gaan dit seizoen op zoek naar de liefde?
 2. Sandrine André en Sieg De Doncker tellen af naar de seizoensfinale van 'Familie': "Ik wou de stunts zelf doen, maar ze waren te gevaarlijk”
  Play
  Showbizz
  3

  Sandrine André en Sieg De Doncker tellen af naar de seizoensfi­na­le van 'Familie': "Ik wou de stunts zelf doen, maar ze waren te gevaarlijk”

  ‘Familie’-kijkers maken zich klaar voor het hoogtepunt van hun soapjaar, want vrijdagavond is er de grote seizoensfinale. De spanningen lopen alvast hoog op bij heel de familie Van den Bossche, want komt er een confrontatie tussen Lars (Kürt Rogiers) en Koen (Sieg De Doncker)? Die laatste verklapt alvast van wel. “Er kwamen zelfs stuntteams bij om alles in goede banen te leiden, al had ik ze liever zelf gedaan”, voegt Sieg er aan toe. Sandrine André, die Véronique speelt, geeft ook al één grote spoiler weg. Bekijk het in een nieuwe Showbits.