Cillian Murphy als Thomas Shelby, het hoofdpersonage in 'Peaky Blinders'.
Volledig scherm
Cillian Murphy als Thomas Shelby, het hoofdpersonage in 'Peaky Blinders'. © Netflix

STREAMINGTIP. ‘Peaky Blinders seizoen 6’: de finale stuiptrekking van Tommy Shelby

TVWe hebben er door corona een tijdje langer op moeten wachten, maar vandaag lost Netflix ein-de-lijk het zesde en laatste seizoen van ‘Peaky Blinders’. Hoofdrolspeler Cillian Murphy verkeert alweer in bloedvorm als Thomas ‘Tommy’ Shelby, Birmingham’s shrewdest.

4 reacties

 • James Williams

  2 maanden geleden
  Isabelle is ongetwijfeld een hevige fan van zonen van Van As maar als je dat simpel vehikel van onder de Vlaamse kerktoren gaat vergelijken met een serie van wereldniveau als peaky blinders dan zit je verder uit elkaar als een muis met een olifant. Dat is hetzelfde als de humor van Jacques Vermeire vergelijken met de geniale Ricky Gervais. Dat raakt ook kant noch wal
 • MARCEL VAN DEN EYNDE

  2 maanden geleden
  Jongens... Ik verslikte mij als ik las dat Peaky Blinders het stoere Britse broertje van 'De zonen van Van As' genoemd wordt. Straks noemen ze 'Familie' nog het spannende kleine broertje van Stranger Things. Leer vergelijken aub.
 • Patrick Vandeputte

  2 maanden geleden
  Peaky blinders vergelijken met De zonen van van As is hetzelfde als een Ferrari op dezelfde hoogte zetten van een 2CV. Totale onzin dus.
 • Gilles Rommes

  2 maanden geleden
  Zonen van van as … jongens stop ermee… die rommel vernoemen in 1 zin met de geniale peaky???
 1. De kooivechtster met negen turbulente levens: Luk Wyns duikt in de intrigerende wereld van ‘Battlecat’
  TV
  5

  De kooivecht­ster met negen turbulente levens: Luk Wyns duikt in de intrigeren­de wereld van ‘Battlecat’

  Ze is kooivechtster op wereldniveau, single mom met zes kinderen, leerkracht, eigenaar van haar eigen gym én Only Fans model. Maak kennis met Cindy ‘Battlecat’ Dandois, de vrouw met negen levens, die haar dromen najaagt en geen blad voor de mond neemt. Programmamaker Luk Wyns ontdekte haar aan de schoolpoort. In de realityreeks ‘Battlecat’ duikt hij in haar excentrieke en turbulente wereld terwijl ze zich klaarstoomt voor de ‘main fight’ op een belangrijk MMA-toernooi.
 2. Van 9/11 tot Covid-19: zo voorspelden ‘The Simpsons’ al meermaals de toekomst
  TV
  2

  Van 9/11 tot Covid-19: zo voorspel­den ‘The Simpsons’ al meermaals de toekomst

  Als je wil weten waar het met de wereld naartoe gaat, moet je naar ‘The Simpsons’ kijken. De populaire animatiereeks voorspelde namelijk al heel wat ingrijpende wereldgebeurtenissen. Denk maar aan 9/11, Covid-19 en de oorlog in Oekraïne. Hoe ze dat klaarspeelden? Showrunners Matt Selman (50) en Al Jean (61) onthulden het tijdens een interview met The Hollywood Reporter. “We hebben een waanzinnige aflevering ontwikkeld die uitlegt hoe ‘The Simpsons’ de toekomst voorspellen.”
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.