'Dear Evan Hansen': het hoofdpersonage wordt gespeeld door Ben Platt.
Volledig scherm
'Dear Evan Hansen': het hoofdpersonage wordt gespeeld door Ben Platt. © /

STREAMINGTIP. ‘Dear Evan Hansen’: wie schrijft, die blijft (liegen)

TV‘F.C. De Kampioenen’ is gestopt, maar de misverstanden zijn - helaas! - nog steeds de wereld niet uit. Dat blijkt uit ‘Dear Evan Hansen’, een musicalfilm over een schooljongen met een knoert van een angststoornis. Die valt vanaf vandaag te bekijken op Streamz+ , en toont dat vergissingen niet alleen om te lachen zijn.

0 reacties

 1. RECENSIE: ‘Chasing Beauty’: “Toont aan dat plastic niet altijd fantastic is, maar daar moet u wel veel gezwets voor uitzitten”
  PREMIUM
  TV
  1

  RECENSIE: ‘Chasing Beauty’: “Toont aan dat plastic niet altijd fantastic is, maar daar moet u wel veel gezwets voor uitzitten”

  “Ik ben verliefd op mijn nieuwe neus, maar ik kan niet ademen”, “Ik heb prachtige valse borsten, maar ik voel me ziek en lusteloos”, “Ik wil een grotere kont, maar de kans bestaat dat ik niet meer wakker word.” Als we ‘Chasing Beauty: Perfectie te Koop’ mogen geloven, dan ligt perfectie dezer dagen gevaarlijk makkelijk voor het grijpen. Maar helpt deze Streamz Original-docu ons ook de rush op door Instagram opgelegde schoonheidsidealen te begrijpen? En meer belangrijk: kan het op tijd aan de alarmbel trekken alvorens - zo waarschuwt hoofd plastische chirurgie aan UZ Gent Phillip Blondeel - er echt catastrofes van komen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.