Eve Hewson, Sharon Horgan, Anne-Marie Duff, Eva Birthistle and Sarah Greene in 'Bad Sisters'
Volledig scherm
Eve Hewson, Sharon Horgan, Anne-Marie Duff, Eva Birthistle and Sarah Greene in 'Bad Sisters' © Apple TV

STREAMINGTIP. ‘Clan’ gaat internationaal

TVHet zijn er niet veel. Vlaamse fictiereeksen die een internationale herwerking krijgen. Veel verder dan de tot de verbeelding sprekende exoot ‘Flikken: Maastricht’ komen wij alleszins niet. In ieder geval niets dat te vergelijken is met deze ‘Bad Sisters’, de internationale versie van ‘Clan’, wellicht een van de beste reeksen die ooit bij ons werden gemaakt.

0 reacties

 1. ‘Kampioenen’-acteurs blij dat geschrapte afleveringen weer online komen: “Het ging om een aantal van onze beste afleveringen”
  TV
  24

  ‘Kampioenen’-ac­teurs blij dat geschrapte afleverin­gen weer online komen: “Het ging om een aantal van onze beste afleverin­gen”

  Na alle kritiek rond de geschrapte ‘F.C. De Kampioenen’-afleveringen raakte op maandag bekend dat de VRT haar beleid heeft aangepast. Als gevolg zullen de afleveringen in kwestie weer te zien zijn via het streamingplatform VRT Max. Acteurs uit de reeks reageren alvast opgetogen op de beslissing van de openbare omroep. “Geen enkele persoon tegengekomen die hun beslissing begreep.”
 2. “Met zeven lagen kleding in sauna van 90 graden”: Cindy Dandois gaat diep om twee kilo af te vallen in ‘Battlecat’
  Play
  TV
  2

  “Met zeven lagen kleding in sauna van 90 graden”: Cindy Dandois gaat diep om twee kilo af te vallen in ‘Battlecat’

  Kooivechtster op wereldniveau, Cindy Dandois (37), weegt op de avond voor haar officiële weging nog twee kilo te veel. En die probeert ze er op een drastische manier vanaf te krijgen, door met zeven lagen kleding in een sauna met een temperatuur van 90 graden Celsius te kruipen. Samen met de steun van haar dochter Lola gaat Cindy diep, heel diep. Dat is te zien in het VTM 2-programma ‘Battlecat' van programmamaker Luk Wyns.