Bridgerton seizoen 2
Volledig scherm
Bridgerton seizoen 2 © Netflix

Streamingtip: ‘Bridgerton 2', het meest schandalige paarseizoen is terug

TVHoort u een strijkorkest in de verte? Begint uw boezem spontaan uit uw bustier te zwellen? Dan hebt u geen slag van het zomeruur gekregen, maar bent u simpelweg bevangen door de nieuwste ‘Bridgerton’-variant. De reeks is terug voor een tweede seizoen met meer schandalige roddels, meer romantisch liefdesdrama en... minder seks? 

 1. “Ik had het mezelf kwalijk genomen”: boer Stef reageert op explosieve ruzie bij Raphaël
  PREMIUM
  TV
  6

  “Ik had het mezelf kwalijk genomen”: boer Stef reageert op explosieve ruzie bij Raphaël

  Melkveeboer Stef (29) heeft er enkele moeilijke romances opzitten, maar hoopt door z’n deelname aan ‘Boer zkt vrouw’ eindelijk de ware te vinden. “Ik vind dat ik een stabiel liefdesleven verdiend heb”, vertelt hij in een gesprek met TV Familie over jaloezie tussen de kandidates, z’n favorietje en de ongeziene heisa bij boer Raphaël. “Ik heb medelijden met hem, hij heeft dit zo niet gewild.”
 2. RECENSIE. ‘Extrapolations’: “Dit Hollywood-klimaatdrama twijfelt tussen futuristische farce en beklemmende toekomstrealiteit”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Extrapola­ti­ons’: “Dit Hollywood-klimaatdra­ma twijfelt tussen futuristi­sche farce en beklemmen­de toekomstre­a­li­teit”

  Bent u na de finale van de dystopische HBO-show ‘The Last of Us’ op Streamz op zoek naar een nieuw somber toekomstbeeld om in te zwelgen? Dan heeft Apple TV+ alvast half Hollywood gestrikt om u naar hun platform te lokken. In de achtdelige anthologieserie ‘Extrapolations’ schetst ‘An Inconvenient Truth’-producent Scott Z. Burns een fictief maar toch aardig realistisch beeld van hoe onze nabije en verre toekomst eruit kan zien als we klimaatverandering argeloos z’n gangetje laten gaan. Of deze show ook echt een wake-upcall is of te lang de snooze-knop ingedrukt houdt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 1. STREAMINGTIPS. Korte comedysprintjes voor de fans van ‘Dansaertvlamingen’
  TV

  STREAMING­TIPS. Korte come­dysprin­tjes voor de fans van ‘Dansaert­vla­min­gen’

  Hebt u al kennis gemaakt met de latte macchiato slurpende, cultuurminnende, koersvelo rijdende millennials van ‘Dansaertvlamingen’ op Streamz? Dan hebt u misschien niet alleen de smaak van natuurwijn te pakken, maar bent u net als de Meerwaardezoeker mogelijk ook op zoek naar meer... van hetzelfde. Prestigereeksen allemaal goed en wel, maar soms kunnen korte, luchtige en knapperige sketches nu eenmaal beter die tv-jeuk temperen. Een overzicht!