De vijfdelige reeks It’s a Sin volgt drie jonge homoseksuele mannen die in het begin van de jaren ’80 van het platteland naar Londen verhuizen.
Volledig scherm
De vijfdelige reeks It’s a Sin volgt drie jonge homoseksuele mannen die in het begin van de jaren ’80 van het platteland naar Londen verhuizen. © Channel 4

Straffe fictiereeks ‘It's A Sin’ vanaf vandaag op Canvas

TVVanavond pakt Canvas uit met een gloednieuwe reeks, met onder meer ‘Years & Years’-muzikant Olly Alexander in de hoofdrol. De vijfdelige serie ‘It’s a Sin’ volgt drie jonge homoseksuele mannen die geconfronteerd worden met hiv en aids. De reeks was eerder dit jaar al in Groot-Brittannië te zien en deed daar heel wat stof opwaaien door de expliciete scènes.

3 reacties

 • Isabelle Seru

  2 maanden geleden
  Dat moeten bangelijke tijden geweest zijn . Gelukkig staat men nu al veel verder in het onderzoek en de behandeling van hiv en aids.
 • Emma Andersen

  2 maanden geleden
  Ik lees wel een boek.
 • Tobias Renders

  2 maanden geleden
  Weer eens een opgedrongen versie van hoe heg zogezegd zou moeten zijn. Ik schaam me voor mijn eigen land.
 1. Het bedrog van Tristan Thompson, de ‘Kardashian Kurse’ en één grote afwezige: alles wat je moet weten over het tweede deel van de ‘KUWTK’-reünie
  TV

  Het bedrog van Tristan Thompson, de ‘Kardashian Kurse’ en één grote afwezige: alles wat je moet weten over het tweede deel van de ‘KUWTK’-reü­nie

  Na twintig seizoenen komt ‘Keeping Up With The Kardashians’ tot een einde. Kim en co zaten nog één keer samen met talkshowpresentator Andy Cohen om hun opmerkelijke traject vol liefde, relatiebreuken, geld en onderlinge strubbelingen te bespreken in ‘Katch Up’. Daar deden ze heel wat verrassende onthullingen en wij hebben dan ook de strafste uitspraken uit het tweede deel van de reünie op een rij gezet.
 2. Montagefouten, bloopers en verdwenen kledingstukken of attributen: ‘Friends’ ging af en toe eens uit de bocht
  TV

  Montagefou­ten, bloopers en verdwenen kleding­stuk­ken of attributen: ‘Friends’ ging af en toe eens uit de bocht

  Dat fouten maken menselijk is, heeft de productie van ‘Friends’ uitvoerig bewezen. Wie goed kijkt naar de serie, zal opmerken dat er hier en daar montagefouten en bloopers te zien zijn in de reeks. Van cadeaus die zich op een of andere magische manier kunnen inpakken tot personages die op verschillende plaatsen tegelijk aanwezig zijn: het kan allemaal in de sitcom.
 3. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.