VTM
Volledig scherm
© VTM

‘Straatarm’ gezin gelooft de ogen niet: “Ze hebben hier gewoon een lift in huis”

TVIn het programma ‘Steenrijk Straatarm’ wisselen twee gezinnen enkele dagen van leven. Wanneer het rijke gezin in het huis van de armen komt is het meestal toch even schrikken. Voor de armen is hun nieuwe thuis meestal een erg aangename verrassing. Deze week wisselen de families Roelandt en Reynaerts drie dagen lang van huis. 

7 reacties

 • Eddy Vervaet

  2 jaar geleden
  Die mensen denken aan hun oude dag,als ze de trappen niet meer kunnen betreden.Misschien toch niet zo dom...
 • Bert Boedts

  2 jaar geleden
  de rijken doen hun kinderen naar de voetbal ,dansles,tennisles, enz enz ,om aan sport te doen en thuis ,zetten ze een lift ,kan het nog dommer en arroganter
 • stefan crama

  2 jaar geleden
  Dat je arm word wegens werkongeval, ziekte, faillissement of dergelijke en tegelijk kinderen hebt vind ik 100% OK. Echter kinderen kweken en nooit gewerkt of willen werken vind ik misdadig.
 • Louwrens Decreton

  2 jaar geleden
  Ondanks alles een warm gezin.
 • Patrick Moorthamer

  2 jaar geleden
  Ik zou aan zo iets gewoon weg niet mee doen: "van een vernedering gesproken!
 1. Relletje in superheldenland: “Batman mag geen orale seks hebben, helden doen dat niet”
  TV
  1

  Relletje in superhel­den­land: “Batman mag geen orale seks hebben, helden doen dat niet”

  Heibel in de wereld der superhelden: Batman mag van producenten DC Studios en Warner Bros. geen orale seks hebben met zijn vriendin, Catwoman. Dat bleek nadat de studio een scène liet schrappen uit een animatiereeks voor volwassenen. “Helden doen dat niet”, klinkt het. Nu worden de makers niet alleen uitgelachen, maar ook veroordeeld. “Wat een dubbele standaard, want de vrouwelijke personages doen het wél.”
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!