In ‘Celebs gaan daten’ maakt Diaz tot hier toe niet bepaald een ernstige indruk
Volledig scherm
In ‘Celebs gaan daten’ maakt Diaz tot hier toe niet bepaald een ernstige indruk © VIJF

Stoere Diaz van ‘Celebs gaan Daten’ heeft ook een gevoelige kant: “Ik ben veel meer dan dat op seks beluste beest”

TV"Pommeline is als een zus voor mij”, zegt Diaz Pena Verlez (27) in Dag Allemaal. “Onze moeders zijn beste vriendinnen, wij zijn zowat samen opgevoed.” De ruwe bonk uit ‘Celebs Gaan Daten’ is al lang de tel kwijt met hoeveel vrouwen hij het bed heeft gedeeld, maar: “Ik ben veel meer dan dat op seks beluste beest.”

1 reactie

 • Anoniem

  1 jaar geleden
  als ik naar zoiets kijk zie ik geen "beest", hahaha! Wat is me dat voor een farce!
 1. Lotte uit ‘Bye Bye Belgium’ verkoopt nu al bonnen voor rondleidingen in Marrakech: “Net als de Belgische horeca hebben wij het erg zwaar”
  tv

  Lotte uit ‘Bye Bye Belgium’ verkoopt nu al bonnen voor rondleidin­gen in Marrakech: “Net als de Belgische horeca hebben wij het erg zwaar”

  Plezierreizen zijn nog steeds verboden en die domper voor het toerisme voelen ook Rachid en Lotte uit ‘Bye Bye Belgium’. Door gebrek aan toeristen in hun Viavia reiscafé in Marrakech besloot het koppel daarom om nu al bonnen te verkopen voor rondleidingen door de Marokkaanse stad. Die bonnen ter waarde van 40 euro zijn geldig tot eind 2022.
 2. Sterft Rio in het vijfde seizoen van ‘La Casa de Papel’?
  TV

  Sterft Rio in het vijfde seizoen van ‘La Casa de Papel’?

  ‘La Casa de Papel’-kijkers, zet jullie schrap, want binnen enkele maanden start het vijfde seizoen van de populaire serie op Netflix. Hoewel de grote verhaallijnen nog niet bekend zijn, heeft acteur Miguel Herrán (Rio) wel een opvallende Instagram-post de wereld ingestuurd. Op zijn story staat een foto waarop z’n personage vol modder en buskruit hangt met daarbij het nummer ‘The End’. Een verwijzing naar een potentiële bloederige dood?
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"