© VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© © VRT

Stijn Meuris over de tragische dood van zijn vriendin: “Ik heb Lidia weggehaald uit therapie. Een paar dagen later was ze er niet meer”

TV“Ik ben zes minuten een flatliner geweest. Dood dus.” Het bezoek van Stijn Meuris (58) aan ‘Het Huis’ hakt er maandagavond behoorlijk hard in. De Noordkaap-frontman, die zichzelf een ‘lelijke zanger’ noemt, praat openlijk over zijn bijna-doodervaring, de plotse dood van zijn vader en de tragische zelfmoord van zijn vriendin Lidia. “Ik voel me daar schuldig over.”

5 reacties

 • pinche georganiseerde

  2 weken geleden
  Harde levenslessen die je niemand toewenst. Ben dan wel geen fan van hem maar dat doet in deze ook helemaal niet ter zake.
 • Pol De Mol

  2 weken geleden
  Stijn Meuris is een toffe gast, ik heb hem gekend bij de Zeemacht, zaten toen beiden op de bureau bij chef Claessen, geen dikke nek, ik heb toen via via vernomen dat hij een zanger was, zelf haalde hij daar niet mee uit, ik herinner me dat hij toen eens verlof nam om een interview te geven op de toenmalige piratenzender Mi Amigo...heeft zich nooit als een BV gedragen...
 • Jean-Marie Gijsen

  2 weken geleden
  Iedere vogel zingt zoals hij gebekt is. En niemand mag oordelen over iemand.
 • Ludo Andries

  2 weken geleden
  Toffe, intelligente Limburger, en traag praten zit er bij hem niet in :-) Ook altijd fan van geweest en nog steeds. One man shows ook altijd top. Blijven gaan Stijn!
 • Michel Janssens

  2 weken geleden
  Ik ben altijd zowat "fan" geweest van Stijn Meuris en kan niet echt zeggen waarom. Ik vond en vind "Feest in de stad" een goede cd al vindt hij zelf van niet . En zijn uiterlijk is juist een troef . Gewone jongeman met talent...en intelligent . Weer zo'n toffe Limburger (ben zelf van A'pen)
 1. Is sexy Leeuw iemand van ‘De Verhulstjes’ of ‘Thuis’? Fans van ‘The Masked Singer’ denken hem al ontmaskerd te hebben
  TV

  Is sexy Leeuw iemand van ‘De Verhulst­jes’ of ‘Thuis’? Fans van ‘The Masked Singer’ denken hem al ontmaskerd te hebben

  Tijdens de eerste show van ‘The Masked Singer’ was er alvast een personage waarvoor elke kijker in zwijm viel. Leeuw had iedereen met zijn dansmoves tijdens ‘I Was Made For Loving You’ van Kiss meteen mee. Ook op sociale media wordt het figuurtje gretig besproken. Niet alleen de zwoele heupen houden fans bezig, maar ook in de tips denken ze iets te hebben herkend. Volgens verschillende speurgroepen zou in het filmpje van Leeuw zowel de titelsong van ‘Thuis’ als ‘De Verhulstjes’ verwerkt zijn. Op een bepaald moment is namelijk de tekst ‘Hier staan mijn klapdeurtjes altijd open ... Want zo zijn wij’ te horen. Maar even later zegt Leeuw ook: “Mijn thuis is mijn saloon. Waar iedereen me kent en ik altijd kan zijn wie ik ben.”
 1. GEZIEN? ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’: “Als er iemand een lading Kastaars verdient, is het Ruth Beeckmans wel”
  PREMIUM
  TV
  2

  GEZIEN? ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’: “Als er iemand een lading Kastaars verdient, is het Ruth Beeckmans wel”

  Verliefd, verloofd, getrouwd... de meeste koppels doen er jaren over, maar de tortelduiven uit dit gloednieuwe VTM-programma fiksen de klus in een etmaal. In de eerste aflevering vroeg Jen z'n geliefde Meryl ten huwelijk en volgde er 24 uur later al een zeemzoet jawoord op het strand in Senegal. De ceremonie werd in goede banen geleid door Ruth Beeckmans (40), die zo terugkeert naar het kleine scherm nadat ze vorig jaar haar eigen grote liefde verloor. Een rentree die ons instant gelukkig maakte, maar was het programma zelf ook te pruimen? “De Oost-Vlaamse Meryl snikte zonder ophouden, al kwam dat misschien ook omdat haar drie (plus)kinderen blijkbaar niet uitgenodigd waren op de huwelijksceremonie.”
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.