Egbert Lachaert, Lisbeth Imbo en Anthony Nti in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’
Volledig scherm
Egbert Lachaert, Lisbeth Imbo en Anthony Nti in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ © Play4

Stefaan Degand stuurt figuurlijk zijn kat naar ‘De Slimste Mens’ en Bart Cannaerts flatert

TVHij had er zich ongetwijfeld veel meer bij voorgesteld, maar een paar écht moeilijke vragen, wat tegenslag en harde concurrentie van de andere spelers hebben Open VLD-voorzitter al bij zijn eerste deelname genekt. Hij zou het, naar eigen zeggen, match per match bekijken, maar dat moest niet. Wegens in de finale naar huis gespeeld door die dekselse Anthony Nti. Lisbeth Imbo deed wat logisch was en leek: winnen. Hou haar volgende week best in de gaten...

26 reacties

 • vasco degryse

  1 maand geleden
  Degrande is gewoon heerlijk om naar te zien en te luisteren. De ene keer al wat hilarischer dan de andere keer. Net als Rik Verheye en Wil Opbroeck. En Cannaerts was een schitterend vervanger. Alleen over de toewijzing van de vragen in functie van de speler die men wil zien winnen heb ik ook vragen. Maar ja….wat kan je verwachten van al die commerciële zenders natuurlijk…..
 • Francis Beckers

  2 maanden geleden
  Bespaar ons a.u.b. van die ongemanierde Degand. Hij zit daar als een knorvarken met een te hoge schoft. Als hij mee doet kijk ik zeker niet meer.
 • Karl Huysmans

  2 maanden geleden
  Op een paar uitzendingen na,0,0%humor.
 • Gaston Miar

  2 maanden geleden
  Goed dat die liberaal eruit is.
 • marleen verkest

  2 maanden geleden
  Is het programma al wat uitgeleefd ik geniet dit jaar wel van de kleurrijke mensen en dan letterlijk en figuurlijk want naast sommige kostums kun je niet kijken het "blekt"aan de ogen fantastisch leuk om te zien
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.