Jan Jaap van der Wal en Stefaan Degand in 'De Slimste Mens Ter Wereld'
Volledig scherm
Jan Jaap van der Wal en Stefaan Degand in 'De Slimste Mens Ter Wereld' © Play4

Stefaan Degand steekt de boel lekker in de fik en zet Jan Jaap op zijn plaats: dit was ‘De Slimste Mens’

TVActeur-brulboei en ongeleid vakjuryprojectiel Stefaan Degand heeft zijn revanche beet. Na een complete off-day vorige week, raasde hij dit keer als vanouds door ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Niks ontziend, inspelend op elk mogelijk akkefietje. Zelfs Jan Jaap Van der Wal moest eraan geloven toen hij iets te veel klemtonen op de foute lettergrepen plaatste. Zalige man, die Degand. Als hij goesting heeft, tenminste. In de quiz zelf kwam nieuwkomer Tom Vermeir ons en zichzelf goed amuseren. Hij was dan ook geen partij voor het duo Imbo-Verheyen. Kortom, een Slimste Mens zoals we het graag zien.

8 reacties

 • Eddy Verachtert

  1 maand geleden
  Ik kan echt niet lachen met die mens
 • Bert De Pau

  2 maanden geleden
  Deze keer had Stefaan Degand dan ook niemand naast zich die het nodig vond om mopjes te maken over je eigen verjaardag in begrafenisthema vieren naast iemand die zijn eigen vrouw en ongeboren dochter samen heeft moeten begraven.
 • Etienne De Bondt

  2 maanden geleden
  Eindelijk nog eens een goede ouwe uitzending, niet toevallig met drie wat oudere kandidaten. Aan die jonge schreeuwers heb je niks zelfs hun kennis is ondermaats, uitzonderingen zijn er overal.
 • Roland Desnyder

  2 maanden geleden
  Moet van die persoon niet weten moeit zich overal tussen en denkt dat iedereen zijn gedrag apprecieert!!
 • Patrick Devos

  2 maanden geleden
  Stefaan is de max
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.