Stef Wijnants
Volledig scherm
Stef Wijnants © © VRT - Bart Musschoot

Stef Wijnants vecht voor zijn zieke zoontje: "Je weet niet hoe hij wakker wordt of hoe de dag zal verlopen"

ShowbizzIn maart liet de VRT weten dat Stef Wijnants voor onbepaalde tijd vakantie nam om zich in te zetten voor de zorg van 9-jarige zoon Ko, die aan leukemie lijdt. Vanmorgen sprak hij erover op Radio 2. "Het is elke dag opnieuw een strijd".

16 reacties

 • Yves Dries

  5 maanden geleden
  Veel sterkte aan Ko en zijn naasten.
 • Hilde Eykens

  3 jaar geleden
  Veel sterkte aan de andere ouders met een ziek kind ,die dat ook wel zouden willen doen maar er de middelen niet voor hebben.
 • Elle Devee

  3 jaar geleden
  Sterkte.
 • Philomena Vanderweyen

  3 jaar geleden
  Heel veel sterkte voor de ganse familie,trek jullie op aan de goede momenten en put daar de kracht uit die jullie zeker nodig hebben.Heel veel respect voor iedereen die door zo een verschrikkelijke periode heen moeten.
 • roger moenssens

  3 jaar geleden
  Sterkte!!! En je zoon mag fier zijn op zo'n formidabele vader als jij waarvoor ook voor van mij alle respect
 1. Gunther Levi en Charlotte vieren 5 jaar huwelijk, maar corona zorgt voor spanning: “Hij is constant thuis. Mannekes, ik heb al gevloekt”
  PREMIUM
  Showbizz

  Gunther Levi en Charlotte vieren 5 jaar huwelijk, maar corona zorgt voor spanning: “Hij is constant thuis. Mannekes, ik heb al gevloekt”

  Ondanks het bizarre jaar dat ook zij achter de rug hebben, gaat het Gunther Levi (44) en zijn vrouw Charlotte Nollet (39) voor de wind. Voor Gunther vielen de optredens van de Romeo’s weg, maar hun Frikandel XXL blijkt een monstersucces, en Charlotte scoort met haar nieuwe modelijn. Maar corona speelt hun gezinsleven toch wel parten, en het koppel getuigt daar heel open over. “Ik heb serieus gevloekt op Gunther het voorbije jaar”, zegt Charlotte. “Want eerlijk? Het werkt op mijn zenuwen dat hij nu elk weekend thuis is”
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'