'Labor of Love': Kristy en haar kandidaat-papa's in spe. Stewart Gill staat bovenaan, links van Kristy.
Volledig scherm
'Labor of Love': Kristy en haar kandidaat-papa's in spe. Stewart Gill staat bovenaan, links van Kristy. © FOX

Stapje te ver? Vrouw gaat in nieuwe realityshow op zoek naar geschikte spermadonor

TV‘Labor of Love’, de nieuwe realityreeks van Fox, wil Kristy Katzmann (41) niet aan een geliefde helpen - zoals zoveel datingshows - maar wel aan een spermadonor. Een controversieel idee, maar volgens Katzmann vooral “heel herkenbaar”. “Ik hoop dat we aan vrouwen kunnen tonen dat ze niet alleen zijn.”

10 reacties

 • Catherine Mistiaen

  3 jaar geleden
  Onveilig vrijen om zwanger te geraken, is veel moeilijker dan je denkt, inderdaad. Maar wie niet waagt, niet wint. Er zijn genoeg voorbeelden van losse relaties waarbij er openlijk en bewust onveilig werd gevreeën (om welke reden dan ook). Maar de zwangere vrouwen zijn uiteindelijk toch heel gelukkige moeders! Een echte, levende papa en verwekking op de natuurlijke wijze, is toch nog altijd veel beter dan een papa uit een plastic potje.
 • luc verriest

  3 jaar geleden
  Big Brother, Temptation Island, Bachelor, ... zoekt een man, Blind Getrouwd, allemaal "brood en spelen" voor de dwaze massa, en het brengt veel geld op. Maar ja, de liefhebbers van deze programma's krijgen dan ook "waar voor hun geld"! Voor elk wat wils!
 • Sara Peeters

  3 jaar geleden
  Wat een snertshow, kon ze gewoon niet naar een sperma bank gaan?? Moet daar nu een hele show worden over gemaakt. Man man waar gaat dit naartoe.
 • Calimera Smith

  3 jaar geleden
  waar halen ze toch al die knappe mannen die aan zoiets willen meedoen?
 • Peter Janssens

  3 jaar geleden
  1 als ge op uw 41ste nog geen kinderen hebt, houdt het dan aub zo. 2 ik vrees dat we het einde van die realityshows nog niet gezien hebben, en ze moeten al redelijk extreem uit de hoek komen voor hun kijkcijfertjes blijkbaar.
 1. Van social distancing gesproken: nieuwe Netflix-hype ‘Too Hot to Handle’ geeft boetes aan singles die verleiding niet weerstaan
  TV

  Van social distancing gesproken: nieuwe Net­flix-hy­pe ‘Too Hot to Handle’ geeft boetes aan singles die verleiding niet weerstaan

  Heb je al ontwenningsverschijnselen van ‘Love is Blind’ of ben je nog op zoek naar iets even dramatisch als ‘Love Island’ of ‘Temptation Island’? Zoek dan niet verder, want met ‘Too Hot to Handle’ werpt Netflix een nieuwe guilty pleasure in de strijd. De opzet is even stout als simpel: 10 aantrekkelijke singles worden op een exotisch eiland gedropt, waar ze een geldprijs van 100.000 dollar (ruim 92.000 euro) kunnen winnen. De enige voorwaarde is alleen dat er van intiem fysiek contact geen sprake mag zijn.
 2. Boze diva's, een dronken Charlie en 'de vloek van de Angels': drama op de set van legendarische tv-reeks 'Charlie's Angels'
  PREMIUM
  TV

  Boze diva's, een dronken Charlie en 'de vloek van de Angels': drama op de set van legendari­sche tv-reeks 'Char­lie's Angels'

  De tv-reeks ‘Charlie’s Angels’ - met Kate Jackson (74), Farrah Fawcett zaliger en Jaclyn Smith (77) - was midden jaren zeventig razend populair, maar achter de schermen ging het er iets minder engelachtig aan toen. Een torenhoog kledingbudget - ongezien in de tijd - deed productiemedewerkers grijze haren krijgen, de actrices worstelden met hun imago van seksbom en de sfeer zakte regelmatig onder het nulpunt. Om van de ‘vloek van Charlie’s Angels’ nog maar te zwijgen. “Misschien zat er iets in het water op de set.”
 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 2. RECENSIE. ‘War Junkies’: “Grappa, seks en af en toe een feestje. Ook dat kan (en mag) oorlogsjournalistiek zijn”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘War Junkies’: “Grappa, seks en af en toe een feestje. Ook dat kan (en mag) oorlogs­jour­na­lis­tiek zijn”

  De voorbije tien jaar werden wereldwijd meer dan duizend oorlogsjournalisten vermoord. In de Streamz Original ‘War Junkies’ kunnen zeven verslaggevers van eigen bodem hun oorlogsverhalen gelukkig zelf nog navertellen. Ze praten met een lach en een krop over de opofferingen, de tragedies, de vriendschappen, maar ook over de romances die sommigen onder hen in deze uitzichtloze brandhaarden beleven. “Luide knallen, trillende ruiten, dan wil je dat er iemand naast je ligt”, klinkt het als in een stationsroman. Of u ooit nog op dezelfde manier naar een oorlogsreporter zult kunnen kijken? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 3. Sam Gooris waagt zich aan waterskiën in ‘Expeditie Gooris’: “I can’t feel my legs anymore hé”
  TV

  Sam Gooris waagt zich aan waterskiën in ‘Expeditie Gooris’: “I can’t feel my legs anymore hé”

  Tijdens hun roadtrip langs de Westkust van Amerika gaat de familie Gooris waterskiën op Lake Tahoe. “Give me those two lats man”, aldus een zelfverzekerde Sam Gooris (49). Al snel blijkt hij een natuurtalent. Maar het lachen vergaat hem echter snel, wanneer hij teken probeert te doen naar zijn gezin om ermee te stoppen en zij het teken heel anders interpreteren... “Moordenaars”, klinkt het bij Sam achteraf.