VTM - Fotomontage HLN
Volledig scherm
© VTM - Fotomontage HLN

Staande ovatie voor hoepelacrobate en eerste Golden Buzzer is een feit: het beste uit ‘Belgium's Got Talent’

TVWie wordt de opvolger van Tasha en Ian, die vorig jaar met hun dans vol indrukwekkende lifts de vijfde editie van ‘Belgium’s Got Talent’ wonnen? Het nieuwe seizoen van Vlaanderens populairste talentenjacht ging vrijdag van start op VTM. Nog nooit zat er zoveel diversiteit in een aflevering van als in die van vanavond. Dit waren de meest spraakmakende audities!

4 reacties

 • Thierry Piette

  3 jaar geleden
  "Belgium's got talent"? Wat kwamen die 2 Slovenen daar doen? Waarmee ik niet wil zeggen dat wat ze daar deden niet spectaculair was. Dat was echt voor mij een voorbeeld van kracht en evenwicht.
 • Charel De sjanteerbaere

  3 jaar geleden
  Jos ,als je de moeite had gedaan om langer te kijken ,had je geweten wat er dit jaar is aangepast .Er is zeker nog steeds ongekend talent in Vlaanderen.Respect voor wie het durft.De grootste talenten zijn meestal bescheiden ,ingetogen ,nederig en zich niet bewust van hun talent.Dat maakt hen kwetsbaar voor onnodige kritiek .Veel succes aan alle deelnemers.
 • Ben Meynaerts

  3 jaar geleden
  Het beste uit? Ik vind dat het een verschrikkelijk eentonig programma aan het worden is. De jury is ofwel laaiend enthousiast over een kandidaat of drukt meteen op de buzzer. De variëteit aan kandidaten is ook ver zoek. Zoveelste jaar op rij dat 9/10 kandidaten dansers of dansgroepen zijn. Voer dit programma af en breng so you think you can dance terug. Dat was pas een goed programma!
 • jos gompel

  3 jaar geleden
  Even naar gezien en direct afgezet. Hier gaat het niet over talent maar over eigen smaak van de jury.