Deze week op de streamingdiensten.
Volledig scherm
Deze week op de streamingdiensten. © HLN

Sportievelingen en reisjes naar het verleden: dit zie je deze week op Netflix, Disney+ en Streamz

TVZoveel streamingdiensten, zo weinig tijd. Voor wie door het bos de bomen niet meer kan zien in de wondere wereld van online tv-kijken, selecteren wij elke week de beste pareltjes van de streamers. Dit zie je deze week op Netflix, Disney+ en Streamz. 

0 reacties

 1. Camille steekt ‘Better Now’ van Davina Michelle in Nederlandstalig jasje in ‘Liefde voor muziek’
  Play
  TV
  1

  Camille steekt ‘Better Now’ van Davina Michelle in Nederlands­ta­lig jasje in ‘Liefde voor muziek’

  Maandag staat het repertoire van Davina Michelle centraal in ‘Liefde voor Muziek’. Haar zangtalent werd online opgemerkt door niemand minder dan P!nk, waarna ze in een paar jaar tijd uitgroeide tot één van dé namen in de Nederlandse muziekwereld. Een van de favoriete nummers van Davina is ‘Better Now’. Camille waagt zich aan de single en steekt het nummer in een Nederlandstalig jasje.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.