Speurders ‘Klopjacht’ breken in bij James Cooke en Gert Verhulst: “Waar is Jonatan Medart?”

TVEen verrassing voor Gert een James: de speurders van het Play’-programma ‘Klopjacht’ stonden plots voor de deur van de Zuiderkroon. Ze waren op zoek naar Jonatan Medart, één van de kandidaten van ‘Klopjacht Celebs’. Het duo is echter niet van plan om ook maar een woord te lossen.

0 reacties

 1. RECENSIE. ‘Dahmer’: “Na twintig minuten wilden we vooral iets vrolijkers opzetten”
  PREMIUM
  TV
  3

  RECENSIE. ‘Dahmer’: “Na twintig minuten wilden we vooral iets vrolijkers opzetten”

  Als ‘American Horror Story’-koning Ryan Murphy z’n creatieve duivels loslaat op ‘Milwaukee Cannibal’ Jeffrey Dahmer, dan zetten wij onze out of office op. En u best ook. Want met tien afleveringen van iets minder dan een uur belooft deze sinistere vertelling van de man die 17 lustmoorden op z’n geweten heeft -en er niet vies van was delen van z’n slachtoffers op te peuzelen of bij te houden op sterk water- binnen als een misselijkmakende mokerslag. Maar of deze Netflix-reeks enkel uw duistere dorst voor true crime wil lessen, of ook echt iets zegt over de falende volwassenen die een monster lieten gedijen? Dat zoekt Evelien Delgouffe in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Joke Emmers toont haar talenten en een ongemakkelijk momentje in de jury: dit was ‘De allerslimste mens’
  TV
  4

  Joke Emmers toont haar talenten en een ongemakke­lijk momentje in de jury: dit was ‘De allerslim­ste mens’

  Of Maaike Cafmeyer ook even wilde uitweiden over het fenomeen ‘verliefd worden via sociale media’, vroeg medejurylid Rik Verheye. De actrice, één van de rechtstreeks betrokkenen in de affaire-De Pauw, bedankte vriendelijk. Verheye drong eerst nog even aan tot zijn spreekwoordelijke frank viel. Een moeilijk, ongemakkelijk momentje bij aanvang van de derde week van ‘De allerslimste mens’.