Speurder Jeremy uit Klopjacht breekt binnen in huis met schoenveter: “Oei, ik laat mijn raam soms ook zo staan”

TVTeam Bravo uit ‘Klopjacht’ arriveert bij een huis waar een kandidatenduo zich mogelijk schuilhoudt. Jeremy heeft een trucje dat wel heel vlotjes gaat, tot zelfs de verbazing van de andere speurders. “Dat hij mensen zo maar niet op ideeën brengt...”

4 reacties

 • jan keersmaekers

  2 maanden geleden
  Natuurlijk brengt hij zo mensen op ideeën
 • Peter Visockis

  2 maanden geleden
  Is het nu écht nodig om dit op nationale TV te laten zien? Zou me niet verbazen als vele nu opeens dit gaan uitproberen!
 • Ian Vandenbossche

  2 maanden geleden
  In dat programma halen de speurders wel meer 'tricks' boven die de wenkbrauwen doet fronsen. De vluchtelingen in dat programma worden in heel België op de voet gevolgd met cameras die blijkbaar in elke straat van België opgesteld staan. Telefoons van hun vrienden en familie worden voortdurend 'getapt'. Waarom geraken dan echte misdaden zi moeilijk, dikwijls 'niet' opgelost?
 • DIRK SPRANGERS

  2 maanden geleden
  Dat weet ik al lang dat dit zo kan... Om dat te beletten,staan bij mij op de klink van de ramen...een extra slot.
 1. BNNVara-directeur biedt excuses aan voor situatie rond Matthijs van Nieuwkerk: “Niet normaal dat mensen in angst werken”
  11

  BNNVara-directeur biedt excuses aan voor situatie Matthijs Van Nieuwkerk: “Niet normaal dat mensen in angst werken”

  BNNVARA-directeur Suzanne Kunzeler heeft “een diepgevoelde spijtbetuiging” gedaan in het programma Nieuwsuur namens de omroep. “Naar al die mensen, al die oud-collega’s, ook collega’s die nog steeds bij BNNVARA werken, die hier jarenlang soms de dupe van zijn geworden”, “in angst hebben gewerkt” en “dat leed hebben moeten ervaren”. Hiermee reageert Kunzeler op het vrijdag verschenen Volkskrantartikel over jarenlang grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van het programma, onder meer door presentator Matthijs van Nieuwkerk.