Bobby Cannavale als Dean Brannock (Derek Broaddus) in 'The Watcher'.
Volledig scherm
PREMIUM
Bobby Cannavale als Dean Brannock (Derek Broaddus) in 'The Watcher'. © ERIC LIEBOWITZ/NETFLIX

“Spelen de kinderen in de kelder? Daar hoor je hen niet gillen”: het waargebeurde en lugubere verhaal van ‘The Watcher’

TVVreugde kan razendsnel omslaan in afgrijzen. Vraag maar aan de familie Broaddus, die in 2014 dacht een droomhuis op de kop te hebben getikt. Maar toen arriveerden de lugubere brieven van ‘The Watcher', die hun huis constant in de gaten hield en het doen en laten van hun kinderen volgde. Het verhaal is zo angstaanjagend dat Netflix er een reeks over maakte. “Wraak komt in verschillende vormen. Geliefden die plots sterven. Botten die breken.”

2 reacties

 • Frank Louman

  4 weken geleden
  Was langdradig en had stom einde.
 • Wendy Vandereyken

  3 maanden geleden
  Ik heb de reeks bekeken op Netflix en het viel eerlijk gezegd wel wat tegen. En angstaanjagend is het zeker niet.
 1. Iwein Segers vertelt Jeroen Meus over de dood van zijn broer: “Hij zei dat hij een zonneslag had, we tilden er niet zo zwaar aan”
  PREMIUM
  TV

  Iwein Segers vertelt Jeroen Meus over de dood van zijn broer: “Hij zei dat hij een zonneslag had, we tilden er niet zo zwaar aan”

  “De verhalen van zijn en mijn broer lopen zo opmerkelijk parallel, dat Jeroen er niet om heen kon.” In ‘Dagen Zonder Broer’, waarin Jeroen Meus (44) met lotgenoten terugblikt op het eerste moeilijke jaar na het overlijden van zijn broer Wim, is Iwein Segers (43) het enige bekende gezicht. In ‘Dag Allemaal’ vertelt hij over het programma en het vreselijke overlijden van Lander, die stierf tijdens een wandelvakantie in Spanje. “Op 9 juli, dezelfde dag dat ons moeder is gestorven. Wat het nóg vreemder maakt: ze zijn allebei om drie uur in de namiddag overleden.”