Bobby Cannavale als Dean Brannock (Derek Broaddus) in 'The Watcher'.
Volledig scherm
PREMIUM
Bobby Cannavale als Dean Brannock (Derek Broaddus) in 'The Watcher'. © ERIC LIEBOWITZ/NETFLIX

“Spelen de kinderen in de kelder? Daar hoor je hen niet gillen”: het waargebeurde en lugubere verhaal van ‘The Watcher’

TVVreugde kan razendsnel omslaan in afgrijzen. Vraag maar aan de familie Broaddus, die in 2014 dacht een droomhuis op de kop te hebben getikt. Maar toen arriveerden de lugubere brieven van ‘The Watcher', die hun huis constant in de gaten hield en het doen en laten van hun kinderen volgde. Het verhaal is zo angstaanjagend dat Netflix er een reeks over maakte. “Wraak komt in verschillende vormen. Geliefden die plots sterven. Botten die breken.”

2 reacties

 • Frank Louman

  1 maand geleden
  Was langdradig en had stom einde.
 • Wendy Vandereyken

  4 maanden geleden
  Ik heb de reeks bekeken op Netflix en het viel eerlijk gezegd wel wat tegen. En angstaanjagend is het zeker niet.
 1. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.
 2. RECENSIE. ‘Pamela, a Love Story’: “Lof voor zo veel kwetsbaarheid”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Pamela, a Love Story’: “Lof voor zo veel kwetsbaar­heid”

  Het gros van haar leven gaf Pamela Anderson zich bloot. Het merendeel met toestemming, maar de ene keer dat het zonder gebeurde blijft haar een dikke 25 jaar later nog steeds achtervolgen. Het pikante videomateriaal dat bij haar thuis werd gestolen en in 1997 via het beginnende internet de wereld rond ging, stortte haar acteercarrière en haar blitz-huwelijk met Mötley Crüe-drummer Tommy Lee de afgrond in. Een jaar nadat de streamingreeks ‘Pam & Tommy’ ook nog eens munt sloeg uit het meest pijnlijke moment uit haar leven gaat Pamela nu met concurrent Netflix in zee om in een twee uur durende docufilm voor het eerst zelf haar tumultueuze leven van begin tot einde uit de doeken te doen. Of haar nieuwe manier van ‘ontboezemen’ u ook even mateloos kan boeien? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 3. GEZIEN? ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Leve het goed gemaakte, dartele entertainment”
  PREMIUM
  TV

  GEZIEN? ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Leve het goed gemaakte, dartele entertain­ment”

  VRT-CEO Frederik Delaplace droomde al lang van een shiny floor show, en die ziet hij nu ook werkelijkheid worden. ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’ belooft glitter en glamour, maar ook pakkende, emotionele momenten op de openbare omroep. En een flinke dosis Niels Destadsbader, die zoals geweten een flink stukje kan zingen, maar in dit programma danscoach van dienst is. Hoe brengt hij het ervan af? “De eerste aflevering gaf alle criticasters in één vloeiende dansbeweging lik op stuk.”