ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Speciaal voor Pride Month: voor het eerst homokoppel te zien in Amerikaanse ‘Sesamstraat’

TVIn de Amerikaanse versie van ‘Sesamstraat’ staan de makers deze maand stil bij Pride Month. Voor de eerste keer duikt er in het programma namelijk een gezin op met twee vaders.

 1. RECENSIE. ‘Why Women Kill 2’: “Vertrouwde lichtvoetigheid in een naoorlogs kleedje”
  TV

  RECENSIE. ‘Why Women Kill 2’: “Vertrouwde lichtvoe­tig­heid in een naoorlogs kleedje”

  Marc Cherry, de man die de wereld acht seizoenen van ‘Desperate Housewives’ offreerde, heeft met ‘Why Women Kill’ een nieuwe dramakomedie beet waarin hij z’n voorliefde voor vrouwen op de rand van een zenuwinzinking beschildert. Na het succesvolle eerste seizoen op Streamz is hij nu terug met een vervolg. Maar kan die ons nogmaals dezelfde verslavende cocktail vol moord, verraad en visuele schoonheid serveren? Evelien Delgouffe zoekt in onze Kijkgids voor u uit of u deze reeks moet streamen of skippen.
 2. Roger van Damme wil dit weekend z’n Désirée in zwaar gehavend Durbuy heropenen: “Een koppel dat bij me werkt, kon nog niet tot bij hun huis”
  14

  Roger van Damme wil dit weekend z’n Désirée in zwaar gehavend Durbuy heropenen: “Een koppel dat bij me werkt, kon nog niet tot bij hun huis”

  Chef-Kok Roger van Damme wil dit weekend zijn door de overstromingsramp vernielde restaurant Désirée in het zwaar getroffen Durbuy heropstarten. Op vrijdag bakt hij wafeltjes voor zijn buren, een dag later wil hij met een beperkte menukaart zijn desserts serveren. “Een koppel dat bij mij werkt, kon nog niet tot bij hun huis. Het is van de buitenwereld afgesloten”, zei hij aan HLN LIVE.