Spanning, pracht en praal: deze series over het Romeinse tijdperk boeien van begin tot eind
Volledig scherm
Spanning, pracht en praal: deze series over het Romeinse tijdperk boeien van begin tot eind © rv

Spanning, pracht en praal: deze series over het Romeinse tijdperk boeien van begin tot eind

De Romeinse geschiedenis zit vol veroveringen, intriges en straffe leiders. De weelderige pracht en praal én verbluffende locaties: het mag niet verbazen dat er talloze series en films gemaakt worden over het populaire tijdperk. Naar aanleiding van het gloednieuwe derde seizoen van ‘Britannia’ (Streamz) bundelen we de beste series uit de klassieke oudheid. 

 1. Populairste merken bij autodieven zorgen meteen voor extreem spannende finale in ‘De Slimste Mens’
  Play
  TV
  2

  Populair­ste merken bij autodieven zorgen meteen voor extreem spannende finale in ‘De Slimste Mens’

  Volkswagen. BMW. Mercedes. Citroën. Het zijn vier van de vijf populairste merken bij autodieven. En het was de redding voor Niels Destadsbader tijdens de finale in zijn eerste deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Niels speelde klasmaatje en model Cesar Casier naar huis. MNM-presentatrice Dorianne Aussems was de eerste Slimste Mens editie 2021. In een erg amusante aflevering.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.