Thrillers met een romantisch randje
Volledig scherm
Thrillers met een romantisch randje © rv

Spanning en liefde versmelten: dit zijn onze favoriete thrillers met een romantisch jasje

Of het een heet najaar wordt weten we nog niet. Maar net zoals het kwakkelende weer niet kan kiezen tussen warm of koud, maken we ook in onze streamingselectie geen keuzes. We vullen onze Kijkgids deze keer aan met films en series waarin spanning en liefde vlotjes haasje over spelen. Zo is er onder meer het Oscarwinnende sprookje ‘The Shape of Water’ (Disney+), de hitsige vampierenreeks ‘True Blood’(Streamz) en een knappe affaire in ‘Unfaithful’ (Prime Video). 

 1. Hoe 1 seconde het verschil maakt tussen mogelijk eeuwige roem en een pijnlijke exit in ‘De Slimste Mens’
  TV
  3

  Hoe 1 seconde het verschil maakt tussen mogelijk eeuwige roem en een pijnlijke exit in ‘De Slimste Mens’

  Eén seconde lag er tussen hemel en hel voor Dorianne Aussems in de derde aflevering van ‘De Slimste Mens’. Eén luttele seconde en het evidente antwoord ‘The Father’. De radiopresentatrice vergat de filmtitel te zeggen, waarop nieuwkomer Jean-Marc Mwema zich met 50 extra seconden vooralsnog tot winnaar kroonde. En Dorianne wat later in de finale kansloos uit het spel werd geknikkerd.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.