Rv
Volledig scherm
© Rv

Sorry Voor Alles: Laura gelooft twee weken lang dat haar beste vriendin definitief naar Peru verhuisd is

Sorry Voor AllesLaura Lecluyse is het nieuwste slachtoffer geworden van 'Sorry Voor Alles'. Ze dacht dat haar beste vriendin definitief naar Peru verhuisd was om mede-eigenaar te worden van de B&B van haar zus, maar daar bleek uiteindelijk niets van aan. Een afscheidsfeestje, het emotionele vaarwel op de luchthaven van Zaventem, de zogezegde blog vanuit het Zuid-Amerikaanse land,... Alles werd in de strijd gegooid om de 19-jarige studente ergotherapie twee weken lang in de val te doen trappen. En dat lukte zowaar, ondanks alle hints die de productie bedacht had om duidelijk te maken dat Marie toch niet vertrokken was.

21 reacties

 • didier de coster

  5 jaar geleden
  adriaan , aub , je bent geen presentator , eerder met moeite ne goede garcon met wa gevoel voor humor , stop ermee aub met uw showke van mijn voeten , jawadde , als ge da allemaal gelooft , awel triest dan
 • Marcq Adriaens

  5 jaar geleden
  Trekt op niets
 • Jacques Deschryvere

  5 jaar geleden
  Een groot fake programma,speel liever de Muppets op zondagavond
 • Bart Meers

  5 jaar geleden
  zever tv programma's op de vlaamse tv!
 • Lisiane RECH

  5 jaar geleden
  Onnozel programma en dit met ons belastingsgeld schandalig
 1. “Er zijn beren in de buurt”: kandidaten van ‘Bestemming X’ beleven spannende nacht in open lucht
  TV

  “Er zijn beren in de buurt”: kandidaten van ‘Bestemming X’ beleven spannende nacht in open lucht

  Maandagavond loopt de spanning hoog op in ‘Bestemming X’. Na een gezellige avond aan het kampvuur brengen de overgebleven kandidaten de nacht door in open lucht. En ze zouden niet alleen zijn: er zijn ook beren in de buurt. Van hun gids krijgen ze enkele tips over hoe ze moeten omgaan met de dieren. Allemaal misleiding of slapen de deelnemers echt in de buurt van beren? “Als ik een beer zie, ga ik gewoon doen alsof ik dood ben.”
 2. “Makers ‘Boer zkt Vrouw’ hebben gezocht naar meer conflict. Goed voor televisie, slecht voor de liefde”
  Mediawatchers

  “Makers ‘Boer zkt Vrouw’ hebben gezocht naar meer conflict. Goed voor televisie, slecht voor de liefde”

  Het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ ging de afgelopen weken al gretig over de tongen. Onlangs verlieten nog twee dames het erf van hoefsmid Raphaël na een uit de hand gelopen ruzie en kandidate Lieze wil sinds kort niet meer bij boer Jef slapen. “De makers van het programma hebben gezocht naar meer conflict”, vertelt televisiejournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘De Mediawatchers’. “Dat is goed voor de televisie, maar slecht voor de liefde”. Luister hierboven naar de volledige aflevering van de podcast.
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Extern onderzoek naar ‘The Voice of Holland’ afgerond
  Showbizz

  Extern onderzoek naar ‘The Voice of Holland’ afgerond

  Advocatenkantoor Van Doorne heeft na ruim veertien maanden het externe onderzoek afgerond naar mogelijke misstanden bij het programma ‘The Voice of Holland’. Het bureau constateert onder meer dat er in de periode van 30 april 2015 tot en met 12 januari 2022 in verschillende vormen ongepast gedrag heeft plaatsgevonden door verscheidene personen. Misdragingen zouden zijn gemeld, maar er lijken geen maatregelen te zijn genomen.