Snelheidsduivel vliegt in ‘Alloo bij de Verkeerspolitie’ tegen de lamp: “Ik was verstrooid”

TVLuk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht een twaalftal agenten in de politiezones Gent en Sint-Niklaas tijdens hun werkshiften. Zo krijgt de kijker een beeld van de verkeerspolitie die ingrijpt, bemiddelt en verzoent, maar ook beboet, achtervolgt en arresteert. Donderdagavond wordt het alvast een snelle rit.

 1. Een leren jas blijkt een ‘modieus’ hemd te zijn in ‘De Slimste Mens’ en een kandidaat die toegeeft wel heel slecht te spelen
  TV

  Een leren jas blijkt een ‘modieus’ hemd te zijn in ‘De Slimste Mens’ en een kandidaat die toegeeft wel heel slecht te spelen

  De ervaring heeft het in de 30ste aflevering gehaald van het jonge geweld. Bij haar debuut mocht en kon Ketnet-wrapster Sarah Mouhamou nog scoren en blinken, één aflevering later was het sprookje al over en uit. Ze kwam op geen enkel moment in het spel voor, kreeg een filmpje waar ze helemaal niks over wist en was in de finale tegen Lisbeth Imbo geen waardige tegenpartij. “Dit was heel slecht gespeeld. Heel spijtig”, concludeerde sympathieke Sarah overigens zelf.
 2. Telefacts brengt exclusief en emotioneel interview met Alec Baldwin over dodelijke schietpartij op filmset
  TV
  4

  Telefacts brengt exclusief en emotioneel interview met Alec Baldwin over dodelijke schietpar­tij op filmset

  Het exclusieve interview met Alec Baldwin (63) over het fatale schietincident op de set van ‘Rust’ is woensdag te zien in ‘Telefacts’. De acteur schoot enkele weken geleden per ongeluk beeldregisseur Halyna Hutchins (42) dood. Ook regisseur Joel Soeza (48) raakte ernstig gewond. Baldwin hield zich na het incident ver weg van de media, maar vertelt nu in een openhartig gesprek voor het eerst uitgebreid over het tragische ongeluk.