Slimste mens zonder publiek
Volledig scherm
Slimste mens zonder publiek © VIER

'Slimste Mens' vanavond voor het eerst in lege studio

TVCorona laat zich ook in 'De Slimste Mens Ter Wereld' voelen. Nadat het publiek vorige week plots met mondkapjes in de studio zat, blijven de toeschouwersbanken vanavond zelfs leeg. Dat heeft alles te maken met de nieuwe lockdown die enkele weken geleden inging, net op het ogenblik dat afleveringen twintig en verder werden ingeblikt. 

5 reacties

 • Rudy De Laet

  8 maanden geleden
  Ben al meer dan 15 grote fan. Maar sinds jullie dingen beginnen knippen, omdat het bij een paar man niet aanstaat. Ga ik vanaf vandaag nimmer kijken. Succes ermee
 • Jan Claes

  8 maanden geleden
  Ik vrees dat het niks wordt. De grappen zijn sowieso al voorspelbaar, maar als er nu ook nog eens geen publiek is dat verplicht moet lachen, dan zal pas opvallen hoe niet-grappig deze hele comedyshow is. (van een quiz is al jaren geen sprake meer)
 • christel davids

  8 maanden geleden
  De juryleden zullen het wel opvangen en ze maken veel goed. Zolang de jury erin mag blijven is het OK. Top programma ik kijk er altijd naar uit.
 • Alex Vergeefs

  8 maanden geleden
  Beter dit dan een herhaling van Sara of die Karel van oud K3 in één of het ander panel, of jury of een blaetprogramma.
 • Monique Moens

  8 maanden geleden
  Maak er maar het beste van in gegeven omstandigheden. Mensen hebben heel veel behoefte aan een portie plezier. I.p.v. al die miserie.