Denise en Robert, voortaan de enige toeschouwers in de studio van 'De slimste mens'.
Volledig scherm
PREMIUM
Denise en Robert, voortaan de enige toeschouwers in de studio van 'De slimste mens'. © VIER

‘Slimste Mens’-presentator Erik Van Looy krijgt steun van ‘superlacher’: "Publiek of niet, ik blijf lachen"

TVGeen gezellige lachers achter presentator Erik Van Looy. Geen reacties achter de juryleden. Wél een zwart vlak met blauw-paarse strepen. Het was gisteravond toch even wennen tijdens de 21ste aflevering van 'De slimste mens'. Maar niet getreurd: vanavond doet 'superlacher' Robert Oris zijn intrede. "Geef die man zo snel mogelijk een standbeeld", grapt Erik Van Looy.

2 reacties

 • johan commère

  10 maanden geleden
  ze kunnen ook Bart Cannaerts in de tribune zetten , met zijn dwaze lach voor elk woord wat wat er gezegd wordt ! 
 • Carl Vangenechten

  10 maanden geleden
  De Slimste Mens zonder publiek, zonder opgefokte lachers, bravo. Het mocht inderdaad wat rustiger. Er is helemaal geen behoefte aan een betaalde luidruchtige lacher.
 1. ‘Belgium’s Got Talent’-jury staat doodsangsten uit tijdens motorstunt vol halsbrekende toeren
  Play
  TV

  ‘Belgium’s Got Ta­lent’-ju­ry staat doodsang­sten uit tijdens motorstunt vol halsbreken­de toeren

  Op vrijdag zitten juryleden An Lemmens, Davy Parmentier, Ruth Beeckmans en Bart Peeters klaar voor een nieuwe lading acts in ‘Belgium’s Got Talent’. En die beloven deze week extra veel spektakel voor de jury: voor de eerste act komt trialbiker Emile (22) uit Brugge met gierende banden het podium opgereden. Hij verbaast iedereen met zijn zenuwslopende motorstunt, maar het wordt pas echt gevaarlijk wanneer hij de juryleden uitnodigt om hem te assisteren. Hij zal proberen om met zijn motorfiets over de vier juryleden tegelijk heen te springen zonder daarbij iemand te raken. Met knikkende knieën gaan An, Davy, Ruth en Bart het podium op. “Ik kan dit niet aan, ik heb zoveel schrik”, schreeuwt An. “We moeten blijven ademen!”, reageert Bart. Maar hoe loopt dit af?
 2. Portland brengt Engelstalige versie van ‘Ergens Onderweg’ in ‘The Best of’
  Play
  TV

  Portland brengt Engelstali­ge versie van ‘Ergens Onderweg’ in ‘The Best of’

  Hij heeft één van de meest herkenbare r’en uit de Vlaamse muziekwereld en zijn hits als ‘Irene’, ‘Maandag’ of ‘Jeroen Brouwers’ behoren tot het cultureel erfgoed. Op dinsdag 21 september draait ‘The Best Of’ helemaal rond de Nederlandstalige rockband De Mens. Frank Vander linden laat zich samen met An Lemmens en bandleden Michel, Dirk en David verrassen door 5 collega-artiesten die hun grootste hits coveren.
 3. Geen publiek en de domme uitspraken van Conner Rousseau: dit was aflevering 21 van ‘De Slimste Mens’
  TV

  Geen publiek en de domme uitspraken van Conner Rousseau: dit was aflevering 21 van ‘De Slimste Mens’

  Het viel bij de allereerste seconden van de aflevering al op. Erik Van Looy maakte netjes zijn klassieke intro af, stapte naar zijn bankje, maar kreeg geen applaus. Niet dat de toeschouwers niet wilden. Ze konden niet, want ze waren er niet. Wegens de nieuwe coronamaatregelen. De quiz zelf verliep alsof er helemaal niks aan de hand was. En dus won Conner Rousseau. Voor de derde keer op rij. Ella heeft een concurrent voor de finale.
 4. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).