Serine Ayari vertelt over haar wortelfobie in 'De Slimste Mens Ter Wereld'.
Volledig scherm
Serine Ayari vertelt over haar wortelfobie in 'De Slimste Mens Ter Wereld'. © VIER

‘Slimste Mens’-nieuwkomer Serine Ayari vertelt over traumatische ontmoeting met paashaas: “Ik heb nu een wortelfobie”

TVStand-upcomedian Serine Ayari (29) zorgt donderdagavond voor wat komisch entertainment in een nieuwe aflevering van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. “Ik had als kind een traumatische ervaring met de paashaas”, biecht ze op.

0 reacties

 1. Victor Reinier en Angela Schijf uit ‘Flikken Maastricht’ over hun chemie: “Totaal verschillend, maar kunnen echt met elkaar lachen”
  PREMIUM
  TV

  Victor Reinier en Angela Schijf uit ‘Flikken Maastricht’ over hun chemie: “Totaal verschil­lend, maar kunnen echt met elkaar la­chen”

  Al vijftien jaar acteren Angela Schijf (41) en Victor Reinier (58) aan elkaars zijde in ‘Flikken Maastricht’. Zij is Eva van Dongen, hij Floris Wolfs. “Onze relatie lijkt wat op een huwelijk”, aldus Angela. “Er is een periode geweest dat we het lastig hebben gehad met elkaar. We zijn totaal verschillend. Maar als je telkens een halfjaar met elkaar opgescheept zit, dan moet je elkaar wel vinden.”
 2. De Wibra-onderbroeken van James Cooke en de geheime kinderen van papa Rousseau: dit was aflevering 23 van ‘De Slimste Mens’
  TV

  De Wi­bra-onderbroe­ken van James Cooke en de geheime kinderen van papa Rousseau: dit was aflevering 23 van ‘De Slimste Mens’

  Aflevering 23 van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ en het dipje waarin quiz de voorbije avonden was gesukkeld, is helemaal weg. Met dank aan nieuwkomer Catherine Van Eylen, die meteen haar visitekaartje voor kandidaat-winnares heeft afgegeven. En met dank aan het juryduo Cooke-Brusselmans, die het geheel echt wel tot een behoorlijk niveau optilden. Spelers Van Eylen en Rousseau wikten en wogen concurrent Noémie Wolfs. Die werd uiteindelijk te licht bevonden.