Blind Getrouwd; seizoen 5, aflevering 10 op zondag 19 april 2020 bij VTM. Op de foto: Winnie & Jonah
Volledig scherm
Blind Getrouwd; seizoen 5, aflevering 10 op zondag 19 april 2020 bij VTM. Op de foto: Winnie & Jonah © VTM

Slechts één koppel blijft over in ‘Blind Getrouwd’: “Dit mag en zal nooit stoppen”

TVGeen sprookjesachtig einde voor wat nochtans vanaf de eerste seconde een echte fairy tale leek. Handsome steward Nick stuurde zijn wereldburger, ambtenaar en echtgenoot Christophe aan het einde van hun ‘Blind Getrouwd’-avontuur wandelen. Het gebeurde met verstikte stem, tranen in de ogen en heel veel empathie, maar het gebeurde wel. Bij dat andere koppel, Winnie & Jonah kende het sprookje wél een happy end. Nooit eerder in ‘Blind Getrouwd’ zo’n laaiend liefdesvuur gezien. “Dit mag nooit stoppen. Dit zal nooit stoppen”, fluisterde Winnie in het oor van haar nu helemaal officiële man Jonah. Zalig moment.

22 reacties

 • Julien De Kerpel

  3 jaar geleden
  Wat een gezever ! Het is al zo moeilijk om in het ECHTE leven getrouwd te zijn , en dan gaat men zo een cirkus in elkaar steken . Ik ben tevreden dat ik reeds 47 jaar getrouwd ben , al was het ook niet altijd rozengeur en maneschijn !
 • Tim Diesel

  3 jaar geleden
  Tja als je meedoet om tv opdrachten te scoren en BV te worden zoals Nick dan heb je het concept niet begrepen of juist slim gespeeld om in de media toch iets voor elkaar te krijgen.
 • jozef stevens

  3 jaar geleden
  Tof stel maar wat is het toch allemaal ingewikkeld geworden om een partner te vinden wij gingen vroeger naar de kermis de rups in kap toe kap open en wij kwamen met een lief buiten.
 • Gerard Nijskens

  3 jaar geleden
  Ik vind het zeer jammer dat er twee personen waren die te snel de brui aan gaven dat hadden de andere partij nooit verdient die zich wel open stellede als je Lothar en Laura niet verdient daar zij er wel voor wilde gaan met vallen en opstaan dat Laura in het begin afzijdig was geef ik toe maar ze heeft haar geheel herpakt en was op het laatste zelfs de trekker van huwelijk waren Lothar en Laura als koppel er uit gelomen was er een tweede geslaagd koppel daar ze telkens opnieuw wilde beginnen
 • Gilles Standaert

  3 jaar geleden
  Is het de bedoeling dat experten 'koppelen', of interessante tv maken?