Riverdale
Volledig scherm
Riverdale © TMDB

Slecht nieuws voor fans van 'Riverdale': “Mogelijk laatste seizoen op komst”

TVDe populaire dramaserie ‘Riverdale’ op Netflix komt binnenkort wellicht aan zijn einde. Dat vertelde Lili Reinhart (25), alias Betty Cooper, in een livestream op Instagram. “Het is niet eens zeker of er een zevende seizoen op komst is”, klonk het. 

 1. VRT zet ‘Twee tot de zesde macht’ in de ijskast: “Niets te maken met zaak-De Pauw”
  TV

  VRT zet ‘Twee tot de zesde macht’ in de ijskast: “Niets te maken met zaak-De Pauw”

  ‘Twee tot de zesde macht’, de zondagavondquiz van Eén die eerst vijf seizoenen door Bart De Pauw werd gepresenteerd en nadien door tv-kok Jeroen Meus, keert voorlopig niet terug. “We lanceren graag regelmatig nieuwe programma’s op zondagavond. Zoals straks ‘Hotel Romantiek’”, klinkt het aan de Reyerslaan. “Wat niet belet dat we die tv-quiz misschien ooit weer zullen oppikken.”
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.