Isabel uit 'B&B zoekt lief'.
Volledig scherm
PREMIUM
Isabel uit 'B&B zoekt lief'. © VTM

‘Slavendrijfster’ Isabel uit ‘B&B zoekt lief’: “Een man die niet graag werkt? Daar heb ik niets aan”

TVEen Duracell-konijn, of in minder fraaie bewoordingen: een slavendrijfster. Het gedrag van de 58-jarige Isabel Van Ootegem in het VTM2-programma ‘B&B zoekt lief’ gaat over de tongen op sociale media. “Het is best confronterend om mezelf zo op tv te zien, maar het klopt: ik kan straf uit de hoek komen”, lacht Isabel. De Oost-Vlaamse vertelt in dit interview over haar leven op het Franse kasteeldomein, de indruk die de mannen op haar maken en haar vorige huwelijk dat op de klippen liep. “Jarenlang heb ik gewerkt om de droom van m’n ex-man waar te maken.”

21 reacties

 • Thierry Piette

  5 maanden geleden
  Die zoekt gewoon een gratis werkkracht, geen lief. Tenslotte is zij ook maar in loondienst daar. Gewoon door haar bezig te zien, zegt het me al niets om daar ooit te logeren.
 • Udo Jansens

  5 maanden geleden
  Ze betaalt zelf huur om daar te wonen??Je moet goed gek zijn om dat te willen doen, ze word zelf uitgebaat. Ze staat niet stil bij wat ze uitkraamt. Het werk is het belangrijkste. Het lief dat ze zoekt is eigenlijk een mede werkpaard, want liefde en emotie toont ze niet. Haar favoriet komt niet, Maurice mag doen wat hij wil het dringt toch niet tot haar door en die andere lijkt een boerenzoon die geen kans maakt met zijn gezondheid. Benieuwd wat de nieuwe nog gaat brengen.
 • Martine Mertens

  5 maanden geleden
  Als je werkt om te leven en niet leeft om te werken moet je natuurlijk ook niet klagen dat een ander wat meer heeft als jezelf. Voor de rest vind ik het respectvol om eindelijk eens iemand te zien die weet wat ze wilt.
 • Karim Fezoua

  5 maanden geleden
  'k Had gedacht ik ga mij inschrijven, mijn leven veranderen... Uiteindelijke heb ik na 30 seconden het licht gezien...
 • Eddy DeGoei

  5 maanden geleden
  Een paradijs is leuk als je er niet hard moet werken. Ik zal dus nooit een b&b uitbaten maar er wel logeren.
 1. RECENSIE. ‘Willow’: “Heil Warwick Davis, maar deze Disney-sequel mist magie”
  PREMIUM
  TV
  2

  RECENSIE. ‘Willow’: “Heil Warwick Davis, maar deze Dis­ney-se­quel mist magie”

  Na ‘Star Wars’ pokert Disney+ nu met uw laatste flard aan jeugdsentiment. De streamingzender brengt met ‘Willow’ namelijk dat ander -vaak vergeten- geesteskind van Georges Lucas weer tot leven. In deze vervolgreeks van de dark fantasy-klassieker uit 1988 vertrekt u op een achtdelige tocht waarbij een nieuwe bende buitenbeentjes een nieuw oprukkend kwaad moet verijdelen. Of deze reeks dit ondergewaardeerd avonturenverhaal ook eindelijk de erkenning kan geven dat het verdient? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.