Beschilderd als skelet etaleert Papi Flex zijn lenigheid.
Volledig scherm
PREMIUM
Beschilderd als skelet etaleert Papi Flex zijn lenigheid. © VTM

Slangenmens Papi Flex jaagt ‘Belgium Got Talent’-jury de stuipen op het lijf: "In het echt ben ik een hele lieve jongen, hoor"

TVSiddering over het 'Belgium's Got Talent'-podium. Slangenmens Kemo Keita (27) - alias Papi Flex - jaagt bij zijn passage de juryleden nét niet in de gordijnen. De Afrikaanse West-Vlaming reisde al de wereld rond en reeg de finaleplaatsen in talentenjachten aan elkaar. "“Ik was al langer van plan om deel te nemen aan ‘Belgium’s Got Talent’, maar ik vond het belangrijk dat ik het Nederlands eerst voldoende onder de knie had.”

4 reacties

 • Jean Verreydt

  1 jaar geleden
  Misschien eens aan programmadirecteur Davy Parmentier vragen of hij de beelden van jury en publiek slechts in een hoekje van het scherm kan laten verschijnen zodat de kijker thuis ook ten volle van de act kan genieten
 • Ken Jan

  1 jaar geleden
  Vorig jaar al gezien, stop me da programma, hier is niks talent
 • Linda Wellekens

  1 jaar geleden
  Goed genoeg om te winnen, vind ik :-)
 • leen hanssens

  1 jaar geleden
  Zou men niet beter stoppen met deze gekte?
 1. GEZIEN? ‘Out of office’: “Authentieke en integere televisie, ik kan ervan meespreken”
  PREMIUM
  TV
  3

  GEZIEN? ‘Out of office’: “Authentie­ke en integere televisie, ik kan ervan meespreken”

  Na het succes van programma’s als ‘De Kemping’ en ‘Restaurant Misverstand’ op de openbare omroep, pakt nu ook VTM uit met human interest waarin kwetsbare mensen centraal staan. In ‘Out of office’ proberen vijf Vlamingen die kampen met een burn-out hun leven opnieuw in handen te nemen. Samen met zes bijzondere collega’s stampen ze op een zorgboerderij een biowinkel uit de grond, onder goedkeurend oog van acteur Bruno Vanden Broecke. Kan hij dit programma met een hoge maatschappelijke relevantie naar een hoger niveau tillen? Of is ‘Out of Office’ vooral een flauw doorslagje van die eerder genoemde VRT-shows?
 1. STREAMINGTIP. Must-see mysterieseries voor de fans van ‘Manifest’
  TV

  STREAMING­TIP. Must-see mysteriese­ries voor de fans van ‘Manifest’

  ‘Manifest’ trok deze maand na lang wachten een nieuw blik aan epische twists open aangaande vlucht 828 en haar overlevers. En dat is eraan te zien, want de reeks domineert de Netflix-top tien in ons land. Maar wie in afwachting van het langverwachte tweede deel van seizoen vier gretig op zoek is naar nog meer raadselachtige series met een bovennatuurlijke twist, moet niet op z’n honger blijven zitten. Van ‘The Wilds’ op Prime Video tot ‘The Leftovers’ op Streamz: wij stellen u enkele van de beste - en meest onderschatte - ‘must-see’ mysteries voor.