Beschilderd als skelet etaleert Papi Flex zijn lenigheid.
Volledig scherm
PREMIUM
Beschilderd als skelet etaleert Papi Flex zijn lenigheid. © VTM

Slangenmens Papi Flex jaagt ‘Belgium Got Talent’-jury de stuipen op het lijf: "In het echt ben ik een hele lieve jongen, hoor"

TVSiddering over het 'Belgium's Got Talent'-podium. Slangenmens Kemo Keita (27) - alias Papi Flex - jaagt bij zijn passage de juryleden nét niet in de gordijnen. De Afrikaanse West-Vlaming reisde al de wereld rond en reeg de finaleplaatsen in talentenjachten aan elkaar. "“Ik was al langer van plan om deel te nemen aan ‘Belgium’s Got Talent’, maar ik vond het belangrijk dat ik het Nederlands eerst voldoende onder de knie had.”

4 reacties

 • Jean Verreydt

  1 maand geleden
  Misschien eens aan programmadirecteur Davy Parmentier vragen of hij de beelden van jury en publiek slechts in een hoekje van het scherm kan laten verschijnen zodat de kijker thuis ook ten volle van de act kan genieten
 • Micky Bones

  1 maand geleden
  Vorig jaar al gezien, stop me da programma, hier is niks talent
 • Linda Wellekens

  1 maand geleden
  Goed genoeg om te winnen, vind ik :-)
 • leen hanssens

  1 maand geleden
  Zou men niet beter stoppen met deze gekte?
 1. Leven als God op aarde: Deze vier series over macht en geld zijn het streamen waard
  Streamz

  Leven als God op aarde: Deze vier series over macht en geld zijn het streamen waard

  Vanaf deze week word je op Streamz elke maandag getrakteerd op een nieuwe aflevering van het derde seizoen van ‘Succession’, een van de strafste dramaseries van het moment. Naar aanleiding van de release tippen wij deze week in onze Kijkgids nog enkele reeksen die bol staan van machtspelletjes en absurde rijkdom. Van een onnavolgbaar kat-en-muisspel in ‘Billions’ (Streamz) en de achterkamertjespolitiek in ‘Dynasty’ (Netflix) tot een familievete in ‘Empire’ (Disney+): dit zijn onze favoriete series over de superrijken in streamingland.