VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Simon begint aan ‘The Voice’-Battles bij team Natalia: "Bewijzen dat Koen voor mij had moeten kiezen"

TVMet zijn surferlooks, gitaar om de nek en korrel in de stem valt Simon Van Cant (27) al van bij het begin op in 'The Voice'. Toch start hij vanavond aan de battles niet bij zijn eerste coach Koen Wauters, maar bij Natalia. De Kempense kon haar favoriet bij hem wegsnoepen. "Ik was teleurgesteld dat Koen me niet koos", geeft de sportleraar toe, maar hij ziet er intussen het voordeel van in. “Natalia is prestatiegericht. Bij haar kom je niet langs om zomaar een uurtje te zingen.”"

0 reacties

 1. Tv-chef Loïc Van Impe weet wat z’n sterke kanten zijn: “Een eigen restaurant, maar voor een ster heb ik niet het talent”
  PREMIUM
  TV
  1

  Tv-chef Loïc Van Impe weet wat z’n sterke kanten zijn: “Een eigen restaurant, maar voor een ster heb ik niet het talent”

  Tv-kok Loïc Van Impe (28) mag opnieuw in de kookpotten roeren chez VTM. In ‘Loïc: Tussen 2 Vuren’ neemt hij het op tegen topchefs. Loïc zal zich – zelfs zonder koksopleiding – niet laten kennen. “De duels spelen zich af in mijn keuken. Handig: zo weet ík tenminste alles staan.” Een gesprek over mentale rust, een eigen sterrenzaak en fishsticks met spinazie.
 2. Julie Vermeire neemt haar papa mee op roadtrip door zijn verleden: “Ik wist niet dat hij ook in het vijfde middelbaar bleef zitten”
  TV

  Julie Vermeire neemt haar papa mee op roadtrip door zijn verleden: “Ik wist niet dat hij ook in het vijfde middelbaar bleef zitten”

  Dat Jacques Vermeire op 27 mei 70 wordt, wil geen enkele zender zomaar laten passeren. VTM en VRT halen deze maand herinneringen boven en Play4 blijft niet achter. Morgen start er ‘Hit The Road Jacques’, waarin Julie Vermeire samen met haar papa Vlaanderen doorkruist en halt houdt bij de plekken die zijn leven kleurden. “Een bezoek aan het huis van zijn bompa deed hem echt iets.”
 1. Rachel over haar eerste ontmoeting met André Hazes: "Daar gebeurden zaken die niet konden"
  Play

  Rachel over haar eerste ontmoeting met André Hazes: "Daar gebeurden zaken die niet konden"

 2. Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"
  Play
  Lady Bouwers

  Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"