Daniëlle, Jowi en Nathalie verlieten het 'Big Brother'-huis
Volledig scherm
Daniëlle, Jowi en Nathalie verlieten het 'Big Brother'-huis © SBS

Shock bij ‘Big Brother’: Danielle, Nathalie en Jowi beslissen om het spel te verlaten

TVGisterenavond verbaasde Jowi de kijkers nog met z’n plannen voor een eventuele exit, maar de onverwachte zet van Big Brother vandaag leidde daarnet tot de exit van maar liefst drie bewoners. Zowel Jowi als Danielle en Nathalie beslisten om het spel te verlaten.

59 reacties

 • H. Anckaert

  1 jaar geleden
  Daan en Nathalie verdienden het niet om verder te doen. Dit is het spel Daan, dit heb jezelf gezegd. Jammer van Jowi echt toffe knul. Daan je zegt daarjuist in de lives dat men meer moest praten tegen elkaar, nou je kent echt jezelf niet meer hoor!
 • Georgette Vanoverbeke

  1 jaar geleden
  Nu hoop ik dat Liese er zo vlug mogelijk uitgaat want het zij en zij alleen verpest alles in het huis, en dat met haar nieuwe vriendin de valsheid loopt van hun gezicht , ze wilden eerst alle Nederlanders er uit stemmen en dat is niet ok.
 • Peter Jacobs

  1 jaar geleden
  HAHAHAHA wat een drie drama queens ! Nog nooit zo gelachen ! :-D Als die in het dagelijkse leven eens wat tegenslag hebben ... lopen ze dan ook weg ? Man man man, zijn hollanders dan toch softies ? 4 weg al. Dit is echt niet representatief voor onze respectabele noorderburen ! Jill en Thomas laten ook perfect zien dat het helemaal geen holland versus belgie spelletje hoeft te zijn.
 • Jean-marie Van Doren

  1 jaar geleden
  Ik ben kandidaat als ze nog volk nodig hebben. 60 jarige bruggepensioneerde buschauffeur.
 • michel vandewiele

  1 jaar geleden
  In gans het muffe spel was er maar een die het had kunnen winnen en dat was Jowi, spijtig, sympathieke gast.