Actrice Simone Ashley
Volledig scherm
Actrice Simone Ashley © Instagram

‘Sex Education’-actrice Simone Ashley strikt hoofdrol in hitreeks ‘Bridgerton’

TVDe makers van ‘Bridgerton’ hebben de vertolker van de vrouwelijke hoofdrol voor het tweede seizoen gevonden. Simone Ashley (25), die eerder te zien was in onder meer ‘Sex Education’, gaat Kate spelen, de huwelijkskandidaat voor de oudste zoon van de bekende clan uit de serie, Anthony Bridgerton.

 1. Netflix-hits ‘Bridgerton’ en ‘The Crown’ moeten vechten om dezelfde filmlocaties: “Er is maar een klein aantal villa’s in Engeland dat geschikt is”
  TV

  Net­flix-hits ‘Bridgerton’ en ‘The Crown’ moeten vechten om dezelfde filmloca­ties: “Er is maar een klein aantal villa’s in Engeland dat geschikt is”

  Fans van historische drama’s kunnen meer dan ooit hun hartje ophalen bij Netflix. ‘The Crown’ en ‘Bridgerton’ - het ene al wat realistischer dan het andere - zijn twee van de meest succesvolle programma’s op de streamingzender. Er is alleen één klein probleempje in verband met de opnames voor komende seizoenen: beide shows hebben dezelfde locaties nodig om te filmen. En dat gaat natuurlijk niet zomaar.
 2. Huismeester Mike overspeelt z’n hand bij ‘Big Brother’: “Het vertrouwen niet waard”

  Huismees­ter Mike overspeelt z’n hand bij ‘Big Brother’: “Het vertrouwen niet waard”

  Als er dit seizoen van ‘Big Brother’ een exit is die voor heel wat traantjes zorgde, dan is het ongetwijfeld die van Thomas (24) wel. Hij werd samen met z’n BFF Jill (22) genomineerd, en moest uiteindelijk het onderspit delven tegen de Nederlandse blondine. Om het allemaal nog net dat tikkeltje erger te maken, goot huismeester Mike (29) nog wat extra olie op het vuur met z’n geroddel...
 1. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"

 2. Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren
  Play

  Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren