Actrice Simone Ashley
Volledig scherm
Actrice Simone Ashley © Instagram

‘Sex Education’-actrice Simone Ashley strikt hoofdrol in hitreeks ‘Bridgerton’

TVDe makers van ‘Bridgerton’ hebben de vertolker van de vrouwelijke hoofdrol voor het tweede seizoen gevonden. Simone Ashley (25), die eerder te zien was in onder meer ‘Sex Education’, gaat Kate spelen, de huwelijkskandidaat voor de oudste zoon van de bekende clan uit de serie, Anthony Bridgerton.

 1. Netflix-hits ‘Bridgerton’ en ‘The Crown’ moeten vechten om dezelfde filmlocaties: “Er is maar een klein aantal villa’s in Engeland dat geschikt is”
  TV

  Net­flix-hits ‘Bridgerton’ en ‘The Crown’ moeten vechten om dezelfde filmloca­ties: “Er is maar een klein aantal villa’s in Engeland dat geschikt is”

  Fans van historische drama’s kunnen meer dan ooit hun hartje ophalen bij Netflix. ‘The Crown’ en ‘Bridgerton’ - het ene al wat realistischer dan het andere - zijn twee van de meest succesvolle programma’s op de streamingzender. Er is alleen één klein probleempje in verband met de opnames voor komende seizoenen: beide shows hebben dezelfde locaties nodig om te filmen. En dat gaat natuurlijk niet zomaar.
 1. Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?