Sekswerker Alfred.
Volledig scherm
PREMIUM
Sekswerker Alfred. © VRT

Sekswerker en sm-meester Alfred uit ‘Het oudste beroep’: “Misschien ontdekken m’n kinderen zo wat ik doe”

TVHij geeft seksuele dienstverlening aan mannen met een beperking en daarnaast kent hij de klappen van de zweep als sm-meester. De job van Alfred (56) uit de Eén-docureeks ‘Het oudste beroep’ is er eentje van uitersten. In een open en eerlijk interview doet hij alle details uit de doeken. “De trend van ‘t moment? Da’s ‘puppy play’.”

 1. Remake van ‘Clan’ maakt kans op vijf BAFTA‘s, ook ‘The Crown’ is één van de grote favorieten
  TV

  Remake van ‘Clan’ maakt kans op vijf BAFTA‘s, ook ‘The Crown’ is één van de grote favorieten

  De nominaties voor de BAFTA’s, de belangrijkste Britse televisieprijzen voor series en acteurs, zijn binnen. ‘Bad Sisters’, de internationale remake van de VTM-reeks ‘Clan’, is alvast genomineerd in verschillende categorieën. En ook de veelbesproken Netflixserie ‘The Crown’ maakt kans op meerdere prijzen. Beide reeksen wisten in totaal vijf nominaties in de wacht te slepen.
 2. Zeno uit ‘Bestemming X’ is zoon van overleden ‘Thuis’-acteur Donald Madder: “Ik wou mijn vader niet via tv leren kennen”
  PREMIUM
  TV

  Zeno uit ‘Bestemming X’ is zoon van overleden ‘Thuis’-ac­teur Donald Madder: “Ik wou mijn vader niet via tv leren kennen”

  “Ik heb nooit een papa gekend.” Zeno Madder (26) uit ‘Bestemming X’ moest op vijfjarige leeftijd afscheid nemen van zijn vader, Donald Madder, bekend om zijn rollen in ‘Thuis’ en ‘Wittekerke’. In ‘Dag Allemaal’ vertelt Zeno hoe het was om op te groeien zonder papa, en hoe hij zijn dood een plaats heeft kunnen geven. “Hoe goed m’n moeder en grootouders ook voor mij hebben gezorgd, als puber heb je behoefte aan een vaderfiguur.”
 3. “Nooit verwacht dat mensen nog op mij zaten te wachten”: 20 jaar na laatste klus presenteert Ingeborg weer een programma
  PREMIUM
  TV

  “Nooit verwacht dat mensen nog op mij zaten te wachten”: 20 jaar na laatste klus presen­teert Ingeborg weer een programma

  She’s back. Twee decennia nadat ze in ‘De keuze van de kijker’ voor het laatst fungeerde als presentatrice, pakt Ingeborg de draad weer op. Samen met Nederlander Dennis van der Geest houdt ze de teugels op ‘Million Dollar Island’ - een extreme versie van ‘Expeditie Robinson’, zo u wil - stevig in handen. Wij spraken haar over de zware wedstrijd, haar aandeel op het eiland en of we nog meer Ingeborg op het scherm mogen verwachten. “Af en toe wilde ik hen helpen of moed inspreken, maar dat mocht niet.”