Lotte Vanwezemael tijdens haar openhartig gesprek met James Cooke in 'Gert Late Night'.
Volledig scherm
Lotte Vanwezemael tijdens haar openhartig gesprek met James Cooke in 'Gert Late Night'. © VIER

Seksuolotte getuigt over zelfverminking: “Het was een manier om de pijn weg te krijgen”

TV“Ik heb dit nog nooit aan iemand verteld, maar ik heb een periode gehad waarin ik mezelf heb gesneden.” Seksuologe Lotte Vanwezemael (27), ook bekend als ‘Seksuolotte’, zei het woensdagavond met tranen in de ogen tegen James Cooke (35) in ‘Gert Late Night’. De Limburgse werd tijdens haar tienerjaren gepest en dat heeft sporen nagelaten. 

  1. VRT-personeel verwerpt frauduleuze praktijken: “En dit terwijl interne medewerkers jarenlang telkens nieuwe besparingen opgelegd kregen”

    VRT-personeel verwerpt frauduleu­ze praktijken: “En dit terwijl interne medewer­kers jarenlang telkens nieuwe besparin­gen opgelegd kregen”

    Het personeelsfront van de VRT reageert donderdag woedend op de recente onthullingen over de openbare omroep. De VRT maakte vorige week bekend dat een rapport van Audit Vlaanderen over mogelijke onregelmatigheden in het toenmalige directiecollege pijnpunten heeft blootgelegd in de werking van enkele afdelingen. Het citeert voorbeelden waarin de voorbije jaren procedures en regels zijn omzeild of niet gerespecteerd. Het personeel verwerpt stellig de frauduleuze praktijken aan de Reyerslaan en vraagt juridische stappen tegen de verantwoordelijken.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement