'An Unexpected Killer' - Jesse Valencia
Volledig scherm
PREMIUM
'An Unexpected Killer' - Jesse Valencia © Streamz

Seks, een geheime minnaar en een ontspoorde agent: de gruwelijke moord op de 23-jarige Jesse Valencia

TVWanneer de 23-jarige Jesse Valencia gruwelijk vermoord wordt teruggevonden op de universiteitscampus van Missouri, staat de politie voor een raadsel. “De snee in zijn nek was zo diep dat z’n ruggegraat geraakt was”, klinkt het verbouwereerd bij de instanties. Wie wilde de talentvolle en graag geziene student iets aan doen? Een van hun collega’s zo blijkt. Het waargebeurde verhaal van een fatale affaire en de blauwe plekken die voor een doorbraak zorgden. “Hij gebruikte zijn badge voor seks, zijn mes om z’n minnaar de mond te snoeren.”

0 reacties

 1. Hoe Amber streed om het hart van William alsnog te veroveren. Hoe gaat het 6 maanden na ‘Boer zkt vrouw’ met hen?
  Play
  Showbits
  5

  Hoe Amber streed om het hart van William alsnog te veroveren. Hoe gaat het 6 maanden na ‘Boer zkt vrouw’ met hen?

  Hoe gaat het - zes maanden na de laatste aflevering van ‘Boer zkt vrouw’ - met cowboy William en Amber? Met die vraag trekt Senne naar de ranch in Westerlo. ‘Complicated’, zo kon je de relatiestatus tussen de twee nog het best omschrijven. Op het einde van de opnames waren ze geen koppel, maar nadien groeide uit de vriendschap toch een romance. Die omschreven ze eerst als ‘exclusief daten’, maar nu kiezen ze ook officieel voor elkaar. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. Marie Verhulst vervangt K3'tje Hanne tijdens 'De Grote Sinterklaasshow’: “Hele eer dat ik gevraagd werd”
  Play
  Showbizz
  47

  Marie Verhulst vervangt K3'tje Hanne tijdens 'De Grote Sinter­klaas­show’: “Hele eer dat ik gevraagd werd”

  Een verrassing van formaat voor alle K3-fans. Tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’ in het Sportpaleis werd plots duidelijk dat niemand minder dan Marie Verhulst (27) de meidengroep dit weekend vervolledigt. Onlangs raakte bekend dat ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede tijdelijk de fakkel overneemt van K3'tje Hanne Verbruggen - die net mama werd -, maar die vervanging geldt enkel voor Nederland.