Als Seka Dobric nu kan baden in luxe, dankt ze dat aan haar doorzettingsvermogen. "Ik wist al vroeg: mijn toekomst, die bepaal ik zélf."
Volledig scherm
PREMIUM
Als Seka Dobric nu kan baden in luxe, dankt ze dat aan haar doorzettingsvermogen. "Ik wist al vroeg: mijn toekomst, die bepaal ik zélf."

Seka Dobric uit ‘The Sky Is The Limit’ knokte zich uit de ellende: "Mijn vader stak mama neer met een schroevendraaier"

TV"Ik lette altijd goed op dat er geen scharen of schroevendraaiers in de buurt lagen: zo bang was ik dat mijn vader mijn moeder zou vermoorden." U zou het niet zeggen, wanneer u zakenvrouw Seka Dobric op tv ziet, maar zo herinnert ze zich haar kindertijd in Bosnië - toen nog Joegoslavië. "Barre armoede, dat wil ik nooit meer."

8 reacties

 • Sven Raets

  3 jaar geleden
  Het valt wel op bijna allemaal met een vreemde enkel die frederick die heeft een vlaamse
 • Saadia Sellak

  3 jaar geleden
  Seka was meteen voor mij de favoriet, want ik weet ook wat het is om in armoede op te groeien en niet eens geld te hebben voor kleding of chocolade. Spelen om de honger in je maag te vergeten, maar speelgoed was er ook al niet. Het hakt er goed in als je het mee moet maken en je vergeet die armoede nooit. Geld is wel degelijk belangrijk om een normaal en gezond leven te kunnen leiden.
 • Baldr VanHoek

  3 jaar geleden
  Armoede creeert geen rijkdom. Enkel de omstandigheden doen er toe. Heb lak aan regels en iemand zal wel zien dat je opvalt. Puur toeval maakt je leven.
 • Benny Vanoppen

  3 jaar geleden
  Respect voor deze knappe dame!
 • Kristine vandermeulen

  3 jaar geleden
  Top dat ze haar doelen zo nastreeft maar die show op tv eer ze een kleedje voor een avondje uit heeft gekozen is er wel over
 1. Romy (37) uit ‘The Sky is the Limit’ bouwde Mio Caro uit tot een bekende kledingzaak: “Ik heb voor elke euro moeten knokken”
  PREMIUM

  Romy (37) uit ‘The Sky is the Limit’ bouwde Mio Caro uit tot een bekende kleding­zaak: “Ik heb voor elke euro moeten knokken”

  Als één iemand het adagium van het vernieuwde The Sky is the Limit - ‘From zero to hero’ - belichaamt is het wel Romy Biscop (37) met haar kledingwinkel Mio Caro in Westerlo. Op tien jaar tijd heeft ze een winkel die nu dertig keer zo groot is als haar eerste en heeft ze tien werknemers - al noemt Romy ze liever haar Mio’s - in dienst. Zij toont televisiekijkend Vlaanderen in het tv-programma op Vier vanaf woensdag hoe haar doorzettingsvermogen haar heeft gebracht naar waar ze nu staat.
 2. “Door de liefde zelf verloren te hebben, weet ik hoe belangrijk ze is”: Ruth Beeckmans presenteert ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24 u’
  PREMIUM
  TV

  “Door de liefde zelf verloren te hebben, weet ik hoe belangrijk ze is”: Ruth Beeckmans presen­teert ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24 u’

  Onder het mom van een tv-reisje over hotelbeoordelingen, lokte Jen (33) zijn vriendin Meryl (33) naar een tropisch strand in Senegal. Daar vroeg hij haar ten huwelijk én trouwden ze in het bijzijn van familie en vrienden. “Even had ik stress over de jurk, die ging ik toch wel kunnen kiezen?” Ook voor presentatrice Ruth Beeckmans (40) was het even bang afwachten voor de opnames, zegt ze. Ze moest in april vorig jaar namelijk plots afscheid nemen van haar echtgenoot, dan een programma vol liefde presenteren is allesbehalve evident. “Maar net door die liefde zelf verloren te hebben, weet ik hoe belangrijk ze is.”