Als Seka Dobric nu kan baden in luxe, dankt ze dat aan haar doorzettingsvermogen. "Ik wist al vroeg: mijn toekomst, die bepaal ik zélf."
Volledig scherm
PREMIUM
Als Seka Dobric nu kan baden in luxe, dankt ze dat aan haar doorzettingsvermogen. "Ik wist al vroeg: mijn toekomst, die bepaal ik zélf."

Seka Dobric uit ‘The Sky Is The Limit’ knokte zich uit de ellende: "Mijn vader stak mama neer met een schroevendraaier"

TV"Ik lette altijd goed op dat er geen scharen of schroevendraaiers in de buurt lagen: zo bang was ik dat mijn vader mijn moeder zou vermoorden." U zou het niet zeggen, wanneer u zakenvrouw Seka Dobric op tv ziet, maar zo herinnert ze zich haar kindertijd in Bosnië - toen nog Joegoslavië. "Barre armoede, dat wil ik nooit meer."

8 reacties

 • sven raets

  1 jaar geleden
  Het valt wel op bijna allemaal met een vreemde enkel die frederick die heeft een vlaamse
 • Saadia Sellak

  1 jaar geleden
  Seka was meteen voor mij de favoriet, want ik weet ook wat het is om in armoede op te groeien en niet eens geld te hebben voor kleding of chocolade. Spelen om de honger in je maag te vergeten, maar speelgoed was er ook al niet. Het hakt er goed in als je het mee moet maken en je vergeet die armoede nooit. Geld is wel degelijk belangrijk om een normaal en gezond leven te kunnen leiden.
 • Baldr VanHoek

  1 jaar geleden
  Armoede creeert geen rijkdom. Enkel de omstandigheden doen er toe. Heb lak aan regels en iemand zal wel zien dat je opvalt. Puur toeval maakt je leven.
 • Benny Vanoppen

  1 jaar geleden
  Respect voor deze knappe dame!
 • Kristine Vandermeulen

  1 jaar geleden
  Top dat ze haar doelen zo nastreeft maar die show op tv eer ze een kleedje voor een avondje uit heeft gekozen is er wel over
 1. Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf
  Play
  POPQUIZ

  Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf

 2. Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand
  Play
  Camping Coppens

  Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand