Samson en Gert
Volledig scherm
Samson en Gert © Studio 100

Samson & Gert keren nog één keer terug naar hun oude decor voor nieuwe televisiespecial

TVEén van de meest iconische tv-interieurs maakt een comeback. Voor de verjaardagsshow ‘30 jaar Samson & Gert’, die zaterdag op Eén wordt uitgezonden, werd de vertrouwde woonkamer van het duo opnieuw nagebouwd.

2 reacties

 • Anthony Mahieu

  3 weken geleden
  En wat met ons geld dat we betaald hebben om de show te zien.
 • Nick DE Wulf

  3 weken geleden
  Ik weet nog da joop mengelmoes of zoals Samson zegden meneer chocomousse (stef bos) de bel probeerde te maken en daarom moesten ze zegen ik moest kloppen want de bel doet het niet da was pas nostalgie
 1. Dirk Bosschaert, de stem van Samson, over zijn nieuwe baasje: “Marie eist meer dan Gert, maar bij hem was er geen inspraak”
  PREMIUM
  Showbizz

  Dirk Bosschaert, de stem van Samson, over zijn nieuwe baasje: “Marie eist meer dan Gert, maar bij hem was er geen inspraak”

  “Ik vroeg me af of Marie wel met een oude zak de baan op wilde.” Samson met een ander baasje: het blijft wennen voor Dirk Bosschaert (62), de stem van de bekendste hond van Vlaanderen en grootvader van drie. De goede wisselwerking met Marie (25) neemt niet weg dat het nog wat zoeken is. “Als Marie en ik een discussie hebben over Samson en we raken er niet uit, dan belt ze naar Viktor.”
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen