Jacques Vermeire en Urbanus
Volledig scherm
PREMIUM
Jacques Vermeire en Urbanus © Florian Van Eenoo Photo News

Samen de wereld rond: Urbanus en Jacques Vermeire slaan de handen in elkaar voor unieke VTM-reeks

TVUrbanus (73) en Jacques Vermeire (71), de twee peetvaders van de Vlaamse stand-up comedy, hebben de handen in elkaar geslagen voor een nieuw VTM-programma. De volgende weken en maanden trekken ze samen de wijde wereld in om te onderzoeken of hun humor al dan niet universeel is. Producent Eric Goens licht het concept toe, dat vertraging opliep na het pijnlijke ongeluk van Vermeire, en vertelt hoe diep de vriendschap van de twee komieken gaat. “Ze zijn de enig mogelijke combinatie om dit programma te maken.”

28 reacties

 • Wendy Vandereyken

  1 maand geleden
  Met alle respect voor deze heren, maar we hebben in Vlaanderen betere komieken gehad. Gaston en Leo waren toch van een hoger niveau destijds. Maar ook die humor zou nu niet meer aanslaan. We leven in andere tijden.
 • Martine Dekkers

  1 maand geleden
  Stoppen? Pensioen? Nope, wij blijven steeds meer en meer willen, ook op onze oude dag. En Santermans mag mij eens proberen te doen lachen met zijn ‘hedendaagse humor’.
 • Erik Mones

  1 maand geleden
  Die twee in één programma? Geweldig, toptof nieuws, dan moeten we maar één programma skippen, twee vliegen in één klap.
 • Hilde De Smedt

  1 maand geleden
  Gelukkig is er nog netflix, is triestig gesteld tegenwoordig.
 • Joachim Santermans

  1 maand geleden
  Hopelijk hedendaagse humor en niet van de jaren 70-80
 1. RECENSIE: ‘Chasing Beauty’: “Toont aan dat plastic niet altijd fantastic is, maar daar moet u wel veel gezwets voor uitzitten”
  PREMIUM
  TV
  1

  RECENSIE: ‘Chasing Beauty’: “Toont aan dat plastic niet altijd fantastic is, maar daar moet u wel veel gezwets voor uitzitten”

  “Ik ben verliefd op mijn nieuwe neus, maar ik kan niet ademen”, “Ik heb prachtige valse borsten, maar ik voel me ziek en lusteloos”, “Ik wil een grotere kont, maar de kans bestaat dat ik niet meer wakker word.” Als we ‘Chasing Beauty: Perfectie te Koop’ mogen geloven, dan ligt perfectie dezer dagen gevaarlijk makkelijk voor het grijpen. Maar helpt deze Streamz Original-docu ons ook de rush op door Instagram opgelegde schoonheidsidealen te begrijpen? En meer belangrijk: kan het op tijd aan de alarmbel trekken alvorens - zo waarschuwt hoofd plastische chirurgie aan UZ Gent Phillip Blondeel - er echt catastrofes van komen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.