Alle coaches draaien om voor kandidaat Eddie. Hij brengt een eigen versie van 'Billie Jean' van Michael Jackson.
Volledig scherm
Alle coaches draaien om voor kandidaat Eddie. Hij brengt een eigen versie van 'Billie Jean' van Michael Jackson. © VTM

Sam Gooris gaat op z'n knieën en André Hazes vindt een fitnessmaatje: herbekijk hier de tweede aflevering van ‘The Voice Senior’

TV“Ik ga zelfs op m'n knieën zitten om je in mijn team te krijgen.” Sam Gooris (47) haalde in de tweede aflevering van ‘The Voice Senior’ alles uit de kast om Antwerpenaar Eddie in z’n team in te lijven, nadat die een straffe versie van ‘Billie Jean' van Michael Jackson had gezongen. En ook bij andere kandidaten was de strijd tussen de coaches soms hevig. Herbekijk hier alle optredens.

4 reacties

 • De Korte Johan

  2 maanden geleden
  Eddie Conard , helaas toptalenten die menige topbands aan grote hits heeft geholpen.En zo zijn er veel die niet het talent hebben om op te vallen.Roland Van Beeck wat een stem, hopelijk mag die wat kleinkunst zingen.En Walter mag wel eens wat zeep eten, mss dat die dan wat minder vrome uitspraken doet.Maar dat is nu eenmaal de humor van een politieker.Maar wel top televisie.
 • patick baeck

  2 maanden geleden
  Eddie Conard, die juryleden weten nog ineens niet wie hij eigenlijk wel is, hij is beter dan al die leden tezamen, fantastische muzikant.
 • Syl Hassler

  2 maanden geleden
  Heb echt genoten en in het bijzonder met de jury. Super goed team met heel veel lol.
 • Conny Serroels

  2 maanden geleden
  Een ware schande is het. Geen respect voor de mensen die werkelijk prachtig zingen zoals nini, prachtig was dat. Die meneer die frans zong. Formidabel. Ook die meneer die paul severs eert. Ik ben beschaamd om zo een jury te hebben, die zelfs nog niet kunnen zingen als die kandidaten . Jammer
 1. Nederlandse makers van ‘De mol’ bereiden opvolger voor: ‘De verraders’ belooft nog meer ‘mindfuck’
  TV

  Nederland­se makers van ‘De mol’ bereiden opvolger voor: ‘De verraders’ belooft nog meer ‘mindfuck’

  De Nederlandse zender RTL4 pakt op 13 maart uit met ‘De verraders’. Het psychologisch avontuur waarin leugens, manipulatie en verraad centraal staan, wordt aangekondigd als ‘De Mol 2.0’ omdat het door hetzelfde productiehuis (IDTV) als dat van ‘De Mol’ wordt gemaakt. Er wordt ook een versnelling hoger geschakeld, want in ‘De verraders’ lopen er niet één maar drie mollen rond.
 2. Tatoeëerder (66) overwint kanker en neemt muzikale draad weer op in The Voice Senior: “Ik dacht ‘verdorie Roland, nu is het je kans”
  PREMIUM
  Essen/Stabroek/Antwerpen

  Tatoeëer­der (66) overwint kanker en neemt muzikale draad weer op in The Voice Senior: “Ik dacht ‘verdorie Roland, nu is het je kans”

  Roland Van Beeck (66) uit Essen was zijn leven lang tatoeëerder en overwon kanker, maar zijn passie voor muziek liet hij nooit verloren gaan. Hij had ooit een eigen band met de toepasselijke naam Tattoos & Scars, maar schittert nu vrijdagavond op het podium van The Voice Senior. “Ik wilde de kanker mijn leven niet laten beheersen. Voor een grote muzikale carrière is het misschien te laat, maar laten we vooral genieten!”
 1. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie