Sam Gooris is een jurylid met een plan: "Ik wil de kandidaten gewoon bijbrengen dat ze zich moeten amuseren."
Volledig scherm
Sam Gooris is een jurylid met een plan: "Ik wil de kandidaten gewoon bijbrengen dat ze zich moeten amuseren." © Kristof Ghyselinck

Sam Gooris en André Hazes worden jurylid in ‘The Voice Senior’: "Zangles geven? Nee, dat zou niet goed komen"

TVIn januari starten de opnames van het tweede seizoen van 'The Voice Senior'. Walter Grootaers behoudt zijn plekje in de jury, maar hij krijgt drie nieuwe collega's: Karen Damen, André Hazes en - misschien wel de meest verrassende - Sam Gooris. "Ik weet hoe je een publiek meekrijgt. Maar hen zangles geven? Nee, dat zou niet goed komen", lacht hij.

11 reacties

 • Carlos Simonis

  2 jaar geleden
  Sam Gooris en Andre Hazes jr als juryleden in ‘The Voice Senior’. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat deze twee "zangers" echte zangers mogen be-en veroordelen. Hun eigen muziek is pas na 50 pinten te verdragen, anders loopt de hele tent leeg. Hazes die valt op bejaarde dames, niks mis mee hoor, je moet er alleen, net als zijn muziek, ervan houden. Weer een programma die nergens op trekt.
 • Christiaan

  2 jaar geleden
  Wat ik goed vond aan het concept van de Voice is dat men uitging van zangkwaliteit. Nu het programma al miljoenen heeft opgebracht heeft John de Mol, alles voor het geld, dat snel laten varen. En nu mogen spraakmakende mensen die absoluut (nog) niet hun sporen in de muziek hebben verdiend opdraven. Niet alleen in België trouwens. Jammer.
 • peter maas

  2 jaar geleden
  Twee die niet kunnen zingen en ene die bekent is geraakt dankzij pa,....
 • Eddy Vervaet

  2 jaar geleden
  Hazes valt net op oudere mensen.Word leuk...
 • francine COMMERMAAN

  2 jaar geleden
  Dan weet ik al dat ik zeker niet ga kijken.
 1. Deze twee acteurs schuilen achter de vliegende bompa’s uit ‘Belgium’s Got Talent’
  Play
  TV
  5

  Deze twee acteurs schuilen achter de vliegende bompa’s uit ‘Belgium’s Got Talent’

  Fons en Jean-Pierre, de twee vliegende bompa’s uit ‘Belgium’s Got Talent’, zijn ongetwijfeld de meest opvallende act van dit seizoen. Tot aan hun middel doken de twee grijsaards in een betonmolen die vervolgens begon te draaien. Wat volgde, was een komische act met rolstoelen, slijpschijven en boormachines. Hun echte identiteit bleef tijdens hun auditie goed verborgen, maar ondertussen laten Fons en Jean-Pierre hun ware gelaat zien.
 2. Achter de schermen bij ‘Onder Vuur’: “Louis Talpe is een beetje de Tom Cruise van België”
  PREMIUM
  TV

  Achter de schermen bij ‘Onder Vuur’: “Louis Talpe is een beetje de Tom Cruise van België”

  Een kleine week geleden lanceerde Eén met ‘Onder vuur’ een nieuwe fictiereeks die vast over de tongen zal gaan. De serie volgt het reilen en zeilen van de Oostendse brandweerpost Oosteroever. Het minste wat je van de eerste aflevering kan zeggen, is dat ze je naar het puntje van je stoel dwingt. Een plek waar je de komende weken nog wel vaker zal vertoeven, is onze gok. Want: aan suspense geen gebrek. En aan actiescènes in het heetst van de strijd ook al niet. Maar… hoe dóen ze dat, vuur maken ‘voor de lol’?