Sam Gooris is een jurylid met een plan: "Ik wil de kandidaten gewoon bijbrengen dat ze zich moeten amuseren."
Volledig scherm
Sam Gooris is een jurylid met een plan: "Ik wil de kandidaten gewoon bijbrengen dat ze zich moeten amuseren." © Kristof Ghyselinck

Sam Gooris en André Hazes worden jurylid in ‘The Voice Senior’: "Zangles geven? Nee, dat zou niet goed komen"

TVIn januari starten de opnames van het tweede seizoen van 'The Voice Senior'. Walter Grootaers behoudt zijn plekje in de jury, maar hij krijgt drie nieuwe collega's: Karen Damen, André Hazes en - misschien wel de meest verrassende - Sam Gooris. "Ik weet hoe je een publiek meekrijgt. Maar hen zangles geven? Nee, dat zou niet goed komen", lacht hij.

11 reacties

 • Carlos Simonis

  3 jaar geleden
  Sam Gooris en Andre Hazes jr als juryleden in ‘The Voice Senior’. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat deze twee "zangers" echte zangers mogen be-en veroordelen. Hun eigen muziek is pas na 50 pinten te verdragen, anders loopt de hele tent leeg. Hazes die valt op bejaarde dames, niks mis mee hoor, je moet er alleen, net als zijn muziek, ervan houden. Weer een programma die nergens op trekt.
 • Christiaan van Mansfeld

  3 jaar geleden
  Wat ik goed vond aan het concept van de Voice is dat men uitging van zangkwaliteit. Nu het programma al miljoenen heeft opgebracht heeft John de Mol, alles voor het geld, dat snel laten varen. En nu mogen spraakmakende mensen die absoluut (nog) niet hun sporen in de muziek hebben verdiend opdraven. Niet alleen in België trouwens. Jammer.
 • peter maas

  3 jaar geleden
  Twee die niet kunnen zingen en ene die bekent is geraakt dankzij pa,....
 • Eddy Vervaet

  3 jaar geleden
  Hazes valt net op oudere mensen.Word leuk...
 • francine commerman

  3 jaar geleden
  Dan weet ik al dat ik zeker niet ga kijken.
 1. Coach Mathieu Terryn onder de indruk van Rosann in ‘The Voice’: “Ik wil het zout op jouw shotje tequila zijn”
  Play
  TV

  Coach Mathieu Terryn onder de indruk van Rosann in ‘The Voice’: “Ik wil het zout op jouw shotje tequila zijn”

  Zondagavond ging de zoektocht naar ‘The Voice van Vlaanderen’ verder. En ook de tweede aflevering barstte van kersvers talent. Eén van die talenten is Rosann, die met haar versie van ‘Altijd wel iemand’ van Huub van der Lubbe, een gevoelige snaar raakte. “Ik vind het altijd lastig om iemand geloofwaardig te horen zingen in het Nederlands, maar dat doe jij ongelooflijk”, reageerde coach Mathieu Terryn.
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.