Sam Gooris emotioneel in Verona: “Ik heb heel veel gemist”

TVKelly Pfaff en Sam Gooris zijn al 22 jaar getrouwd, maar hebben samen met hun kinderen Shania en Kenji nog maar weinig van de wereld gezien. En daar brengen ze nu verandering in. Het gezin bezoekt in ‘Expeditie Gooris’ verschillende plaatsen in Europa die van betekenis zijn voor hen.

 1. REALITYCHECK. Alweer veel ‘Big Brother’-nieuws en is ‘Ex on the Beach: Double Dutch’-deelnemer Wayne aan het daten?
  TV

  REALITY­CHECK. Alweer veel ‘Big Bro­ther’-nieuws en is ‘Ex on the Beach: Double Dut­ch’-deelnemer Wayne aan het daten?

  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.