rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

Sabine Appelmans fileert de kritiek op Imke Courtois in ‘Tokyo 2020’: “Herkenbare muggenzifterij”

TVSporza-kijkers kennen Imke Courtois (33) al zes jaar als analiste bij voetbalwedstrijden, maar deze zomer is de voormalige Red Flame met 21 caps ook het gezicht van ‘Tokyo 2020’ op Eén. Haar inbreng zorgt op sociale media voor gemengde reacties. “Herkenbaar”, zucht Sabine Appelmans, die Imke een hart onder de riem steekt en terugblikt op haar eigen storm van kritiek. “Na een te korte opleiding werd ik veel te snel voor de leeuwen gegooid.”

57 reacties

 • Jan Van Rompaey

  1 jaar geleden
  Meer spontaniteit is wenselijk
 • KRIS NEYENS

  1 jaar geleden
  Als het amateuristisch is mag het toch aangekaart worden - de parallellen met mevrouw Appelmans zijn er inderdaad... ze hebben beiden vele talenten alleen is presenteren daar geen van
 • Walter Bar

  1 jaar geleden
  Ik vind Imke een goede sidekick bij het voetbal. Haar presentatie alleen is echter nog een beetje houterig, we moeten haar wel een kans geven. Ze kan nog groeien.
 • Joseph Bussens

  1 jaar geleden
  Goed bezig imke jarloese mensen zijn er altijd
 • Greet Bouchier

  1 jaar geleden
  Ik vind haar goed.
 1. Evan Peters vertolkt seriemoordenaar Jeffrey Dahmer: “Een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb gedaan”
  Celebrities
  1

  Evan Peters vertolkt seriemoor­de­naar Jeffrey Dahmer: “Een van de moeilijk­ste dingen die ik ooit heb gedaan”

  ‘The Jeffrey Dahmer Story’, de reeks over de seriemoordenaar die zeventien mannen om het leven bracht, scoort op Netflix en wist zelfs het beste seriedebuut ooit te behalen op de streamingdienst. Maar het was acteur Evan Peters (35) die de zware taak kreeg om in de huid te kruipen van Dahmer en dat was niet vanzelfsprekend. “Ik was zo bang voor alle dingen die hij deed", klinkt het in een interview met Netflix.