Saartje Vandendriessche
Volledig scherm
Saartje Vandendriessche © Joel Hoylaerts / Photo News

Saartje Vandendriessche werkt aan nieuw seizoen ‘Op De Man Af’

TVSaartje Vandendriessche (45) werkt aan een nieuw seizoen van haar programma ‘Op De Man Af’. Daarin  daagt ze elke week een man uit in een opdracht die ze haar tegenstander zelf laat kiezen. Dit seizoen wagen onder andere Sean Dhondt, Bartel Van Riet en Otto-Jan Ham hun kans.

 1. Saartje Vandendriessche ontdekte door de lockdown wat ze écht wil: “Je hebt maar één leven, en ik wil er werkelijk alles uithalen”
  PREMIUM
  Showbizz

  Saartje Vanden­dries­sche ontdekte door de lockdown wat ze écht wil: “Je hebt maar één leven, en ik wil er werkelijk alles uithalen”

  Acht weken lang liet Saartje Vandendriessche (45) Vlaanderen sporten in het Eén-programma ‘Beweeg In Uw Kot!’ De actrice en presentatrice gaf elke dag, net voor het middagjournaal van 13u, vanuit haar eigen woonkamer, een work-out van een kleine 10 minuten. Ook in tijden van corona is het namelijk belangrijk om te blijven bewegen. En tijdens de lockdown stak Saartje nog andere levenslessen op: in PRIMO vertelt ze dat ze voortaan gaat voor wat ze écht wil uit het leven halen.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"

 2. Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"
  Play

  Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"